Skip to content
Politică

UPDATE Drept la replică / Fierbere în PNL Sector 2 EXCLUSIV

stireazilei.com

UPDATE 16:07

Prezentăm mai jos dreptul la replică primit de la Corin Romanescu, consilier personal al primarului PSD din Sectorul 2, Mugur Mihai Toader:

" "
" "
„Tinand cont ca se mentioneaza numele meu in acest articol, doresc sa raspund acestor afirmatii neadevarate ale domnului Dan Cristian Popescu:

1.   Fac precizarea, ca nu detin nici o societate comerciala si nu am amplasat nici o constructie ilegala pe domeniul public al Sectorului 2; – sa-ti fie rusine Dan Cristian Popescu ;

2.  Doresc sa-i amintesc domnului Dan Cristian Popescu urmatorul fapt:

Inducerea în eroare a organelor judiciare– Sesizarea penală, făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori în legătură cu săvârşirea unei asemenea fapte de către o anumită persoană, cunoscând că aceasta este nereală, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

3.  Cu aceasta ocazie doresc sa informez opinia publica, ca domnul Dan Cristian Popescu este nasul meu de cununie religioasa si nasul de botez al fetitelor mele. Sper ca oamenii de buna credinta sa inteleaga de fapt cine este cu adevarat  domnul Dan Cristian Popescu. De aproximativ 10 ani de zile din motive gen: frustrare, invidie, prostie, etc, incearca sa-mi denigreze imaginea  prin tot felul de gazete, site-uri de stiri, conturi de facebook, articole comandate in presa, precum si reportaje tv.

P.S. Avand in vedere ca te erijezi in campionul luptei anticoruptie domnule Dan Cristian Popescu, te somez sa faci public adevaratul motiv pentru care ai plecat de la Serviciul de Publicitate din cadrul Primariei Sectorului 2 in anul 2003  ???    

Prietenii stiu de ce !!!!!

———-

Este fierbere în organizația din Sectorul 2 a Partidului Național Liberal. Viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu a făcut o mutare radicală.

Politicianul a declarat, luni, pentru PSnews.ro, că se gândește să își retragă candidatura pentru funcția de președinte al filialei PNL.

„Iau în considerare acest lucru, pentru că eu cred că am mai multă treabă la Primărie”, ne-a spus Popescu.

Întrebat dacă a discutat recent cu senatorul PNL Anca Boagiu, având în vedere divergențele apărute între cei doi în ultima vreme, Dan Cristian Popescu a răspuns: „N-am mai văzut-o de foarte mult timp, deci nu am cum să am disensiuni cu dânsa”.

Pe de altă parte, fostul deputat a refuzat să comenteze informațiile obținute de către PSnews.ro, potrivit cărora ar exista o adevărată mișcare de revoltă în rândurile vechilor liberali din Sectorul 2 la adresa foștilor democrați-liberali, cei dintâi exprimându-și nemulțumirile (inclusiv într-o serie de memorii) că lista candidaților la președinția organizației ar fi fost acaparată de către Anca Boagiu și oamenii acesteia.

În schimb, Dan Cristian Popescu a vorbit despre propriile planuri ca viceprimar al Sectorului 2.

„Îmi propun să introducem mai multă transparență în Primăria Sectorului 2 și să se cheltuiască banii publici pe lucruri utile, nu pe lucruri inutile – în sensul că la anul nu aș vrea să mai fie excursii în scop electoral, panseluțe plantate, concerte făcute cu scop electoral, banii pentru prestații sociale să fie dați doar oamenilor care au nevoie de aceste lucruri, cei care pot munci să muncească pentru a primi acești bani și așa mai departe”, a detaliat Popescu.

Nu în ultimul rând, l-am întrebat pe viceprimar care mai este situația plângerilor penale pe care le-a depus, încă din campanie, împotriva edilului de atunci și de acum al Sectorului 2, Mihai Mugur Toader.

Am depus plângere la DNA, dar nu am primit niciun răspuns: nici pentru această plângere, nici pentru pozele care angajau angajați ai ADP cu utilaje de la ADP care montau bannere PSD. Mai mult: am depus și o a treia plângere, prin care semnalam faptul că angajații ADP au fost chemați de către conducere și li s-a spus ca, atunci când vor fi chemați de Poliție, să mintă că, de fapt, singuri mergeau pe stradă și s-au gândit să îi ajute pe cei de la PSD. Deci nici măcar la asta nu am primit răspuns. Nu știu cum funcționează DNA-ul – eu am făcut tot ce a depins de mine, am depus acele plângeri… Acum, pregătesc o nouă serie de plângeri, pentru că sunt foarte multe construcții ilegale pe domeniul public al Sectorului 2, care se pare că sunt legate de consilieri din jurul primarului (consilierul personal Corin Romanescu și consilierul local Marius Cosmescu)… O plângere este tot ce pot face legal. Dacă organele au alte priorități, este alegerea dânșilor”, a încheiat PNL-istul.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *