Skip to content
Politică

UPDATE DREPT LA REPLICĂ/ Ryanair își bate joc teribil de pasageri. Un fost guvernant denunță condițiile de zbor EXCLUSIV FOTO

observator.ro

UPDATE 12:56

În urma publicării articolului, compania aeriană Ryanair ne-a oferit un drept la replică, pe care vă invităm să îl citiți mai jos:

”Acest zbor din Timișoara către București (12 ianuarie) a fost întarziat pentru decolare din cauza unei probleme tehnice minore. Pentru minimizarea întârzierii, o aeronavă de rezervă a fost repoziționată și a operat acest zbor cu o întârziere de două ore. Ryanair își prezintă scuze sincere tuturor clienților afectați”

Va multumesc,

Kind Regards”

———————————

O situație de-a dreptul revoltătoare a fost relatată pe Facebook, vineri dimineață, de către fosta preşedintă a PP-DD, Simona Allice Man.

Mai exact, fostul secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale povestește cum compania aeriană Ryanair a amânat un zbor Timișoara-București ”din motive tehnice”, chiar pe ultima sută de metri.

”Zbor amânat din pricina unei defecțiuni tehnice…bla,bla,bla
Suntem de râsul lumii! Mi se face lehamite de tot ce se întâmplă. Nimic nu funcționează în țara asta… Ce este cel mai trist e faptul că toată lumea ne ia de proști. Oare până cand???????
Prosteală pe față: trecem de toate controalele, ajungem în fața aeronavei (care nu are nici luminile aprinse, nici scara trasă, nici piloții veniți) și o “duduie” ne anunță că, din cauza unei defecțiuni tehnice, nu vom decola. Finalmente, cică vom zbura cu o altă aeronavă care vine de la Bergamo, fără pasageri, doar pentru noi…. Hahaha, râd ca să nu plâng! Cine le-a dat ăstora licența de zbor are, probabil, posibilitatea să-i și controleze în vederea ridicării aceleași licențe, în condițiile în care compania nu respectă orarul de zbor ș.a.m.d. Poate se sesizează cineva!”, scria vineri dimineață, Simona Allice Man pe pagina sa de Facebook.

În acest context, contactată de redacția de știri PSNEWS.RO, pentru a intra în posesia mai multor detalii referitoare la situația cu care se confruntă, fosta preşedintă a PP-DD, Simona Allice Man ne-a declarat că:

”Stau în aeroport și cică vine un avion special de la Bergamo, care să ne ia de aici, dar încă nu s-a întâmplat nimic. Stăm în aeroport de la 6 și ceva, la 7:15 trebuia să fie zborul. Nu ne-a justificat nimeni nimic. Ne-a spus că e o defecțiune tehnică, dar când m-am uitat pe aeronavăm că eram în fața aeronavei aici la ieșire din aerogară, nu erau nici măcar luminile aprinse, nici măcar scara de la avion trasă. Dacă știau de aseară, mă gândesc că la ora aia nu au putu să afle că este o defecțiune tehnică pentru că echipajul nu era la bord. Dacă era echipajul la bord spuneam: Da, a dat drumul la aeronavă. Dar nu era nici măcar pornită, nici luminile aprinse, nici scara din avion nu era trasă, absolut nimic. Acum suntem tot în aerogara la Timișoara. Nu a venit nimeni să ne aducă nici măcar un pahar cu apă”, ne-a declarat revoltată fosta preşedintă a PP-DD.

1 comentariu la “UPDATE DREPT LA REPLICĂ/ Ryanair își bate joc teribil de pasageri. Un fost guvernant denunță condițiile de zbor EXCLUSIV FOTO

  1. Daca zbori cu o companie care are frecvent pretul de 9,99 euro per zbor international,iti asumi un risc de acest gen. Cu respect, Vasilica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *