Skip to content
Politică

UPDATE E oficial / Tic-tac pentru Kovesi: când va fi audiată la CSM

independent.md

UPDATE 11:58

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat că va participa marţi la şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în cadrul căreia se va discuta solicitarea privind revocarea din funcţie a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, conform Agerpres.ro.

" "

——————————–

UPDATE 11:30

De acum, este oficial: cazul procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție va intra în discuție marți, la ora 14.

Iată comunicatul CSM trimis în urmă cu puțin timp PSnews.ro:

În întâmpinarea interesului general suscitat de avizul consultativ solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, Secţia pentru procurori informează opinia publică cu privire la faptul că urmează să ia în discuţie solicitarea Ministrului Justiţiei privind revocarea din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie în şedinţa stabilită pentru ziua de marţi, 27 februarie 2018, ora 14.00,  la sediul Consiliului”.

——————————-

Tic-tac pentru procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi: șefa DNA se va prezenta la CSM, pentru a fi audiată în legătură cu propunerea de revocare a sa din funcţie venită din partea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, marți, potrivit unor surse citate de postul de televiziune Realitatea TV.

Avizul Consiliului Superior al Magistraturii este unul consultativ.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *