Skip to content
Politică

UPDATE E vizat un procuror cu greutate / Percheziții DNA la Parchetul Botoșani

bzv.ro

UPDATE 11:28

Cele mai recente informații arată că perchezițiile Direcției Naționale Anticorupție vizează, printre alții, un procuror cu greutate.

Astfel, procurorii DNA au descins inclusiv la locuința prim-procurorului de la Parchetul Tribunalului Botoșani, Raluca Popa Stăncescu, transmite Botosaninews.ro, menționând că alte percheziții au loc la domiciliile unor polițiști.

——————————

UPDATE 11:24

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că în acest dosar este vizat şi un procuror.

————————–

UPDATE 10:56

Procurorii DNA Suceava efectuează mai multe percheziții la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani și Inspectoratul Județean de Poliție, într-un dosar privind infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei și contra înfăptuirii justiției, informează postul de televiziune B1 TV.

————————————————————————————————————————————————-

Percheziții de amploare au loc, joi dimineață, la Parchetul Botoșani. Potrivit comunicatului DNA, procurorii investighează fapte de corupţie din perioada 2015-2016.

Ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în locaţii situate în municipiul Botoşani, din care patru sunt sedii ale unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *