Skip to content
Politică

UPDATE Echipele de intervenţie de la Aeroportul Otopeni au finalizat verificarea aeronavei Wizzair/ SRI a instaurat celula de criză/ Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni: ALERTĂ cu bombă

romanialibera.ro

Echipele de intervenţie de la Aeroportul Otopeni au finalizat verificarea aeronavei Wizzair vizată de o ameninţare cu bombă bombă, fără a găsi vreun colet suspect. Avionul a fost tras în poziţie de parcare şi va decola când decide compania.

Reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), au anunţat, joi seară, că echipele au finalizat verificarea aeronavei Wizzair care a fost vizată de o ameninţare cu bombă, fără a fi găsit vreun colet suspect.

Au fost verificate şi toate bagajele, acestea fiind în prezent la bordul aeronavei.

”Avionul este tras la poziţie de parcare, de la ora 19.00. Vor decola când decide compania”, au transmis reprezentanţii CNAB.

Potrivit acestora, cei 173 de pasageri au primit apă şi alimente.

Este vorba despre o aeronavă  WizzAir care venea din Georgia, cu destinația Varșovia și care a efectuat o aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni din București, după o alertă cu bombă la bord.

Potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, aeronava Wizzair care zbura pe ruta Kutaisi-Varşovia a aterizat la ora 16.20 pe Aeroportul din Otopeni.

Ameninţarea cu bombă a fost primită telefonic, la Aeroportul Kutaisi (Georgia), de o femeie.

Aeronava a fost parcată pe o poziţie izolată, iar cei 173 de pasageri au fost debarcaţi la ora 16.25.

Procedurile specifice sunt în curs de desfăşurare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *