Skip to content
Politică

UPDATE Eminența cenușie a PSD încă stă ca pe jar. Sentința lui Hrebenciuc, amânată

ziuaconstanta.ro

UPDATE 13:56

Completul de 3 judecători ai ICCJ a amânat vineri sentința în cazul lui Viorel Hrebenciuc pentru data de 20 martie.

" "
" "

„278/1/2015 – Hrebenciuc si alţii – Având nevoie de timp pentru a delibera, amână pronunţarea la data de 20 martie 2018”, se arată în minuta instanței supreme.

—————————

”Eminența cenușie a Partidului Social Democrat”, Viorel Hrebenciuc, așteaptă astăzi decizia instanței în privința unui dosar de retrocedări ilegale de păduri.

Mai precis, procurorul Direcției Naționale Anticorupție ce s-a ocupat de dosarul în care Hrebenciuc este judecat, alături de senatorul Ilie Sârbu, deputaţii Ioan Adam, fostul ministru al justitiei  Tudor Chiuariu, fostul director general al Romsilva – Adam Crăciunescu, judecătorul Ordog Lorand Andras şi alţii, a cerut pedepse maxime cu executare pentru toţi inculpaţii. Viorel Hrebenciuc riscă să facă 12 ani de închisoarea în dosarul retrocedărilor, scrie Realitatea.net.

În timpul audierilor, Andrei și Viorel Hrebenciuc și-au recunoscut vina, sperând la o sentință mai mică. Cu toate acestea, judecătorii care i-au audiat nu au vrut ca cei doi să aibă parte de o condamnare redusă.

Acuzațiile se referă la retrocedarea ilegală a 43.227 hectare teren forestier în județul Bacău în favoarea lui Paltin Sturdza și în defavoarea Romsilva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *