Skip to content
Politică

UPDATE Eșec de etapă pentru DNA în dosarul baronului PSD reținut joi

epochtimes-romania.com

UPDATE 16:35

„Alex, Gabi, părinții mei dragi, prietenii mei iertați-mă că ați fost nevoiți să treceți prin asta!

Vă mulțumesc că ați crezut în mine chiar dacă situația, sunt convins, v-a fost prezentată deformat. Au fost multe speculații, multe interpretări care s-au făcut cu privire la dosarul de care sunt vizat. Nu voi sta acum să le demontez, ci voi lăsa justiția să arate adevărul. Am încredere în conduita magistraților, am încredere în capacitatea lor de a judeca cu celeritate acest caz. Nu voi face comentarii cu privire la dosar. Voi demonstra în instanță datele cu privire la nevinovăţia mea. Vă asigur ca sunt demn de toată afecțiunea și încrederea pe care mi-ați arătat-o în aceste zile!

 

Sunt absolut conștient de cât de grea este această situație și nu voi încerca nicio secundă să disimulez sau să minimalizez momentul dar vă asigur pe toți că vom merge mai departe, mai fermi și mai hotărați! Nu voi lasa ca cele întâmplate să-mi afecteze activitatea și voi munci în continuare cu același drag pentru Neamț și pentru România!

Celor care sperau că prin această acțiune a procuraturii nu îmi voi continua activitatea de președinte al Consiliului Județean Neamț le transmit că nu voi renunța la exercitarea mandatului pe care nemțenii mi l-au încredințat. Avem treabă în perioada următoare, avem proiecte de implementat.

Sunt sigur că voi toți îmi veți fi în continuare alături pentru a ne duce la bun sfârșit toate proiectele promise, deoarece încrederea oamenilor este cea mai de preț resursă pe care o putem avea!

Dumnezeu să ne ajute!”, a fost mesajul lui Ionel Arsene, potrivit Dcnews.ro/

——————

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a marcat un eșec de etapă în dosarul baronului Partidului Social Democrat (PSD) reținut joi pentru 24 de ore.

Este vorba despre președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, Ionel Arsene. Tribunalul Bacău a respins vineri cererea DNA de arestare preventivă a lui Arsene, plasându-l în schimb pe politician sub control judiciar timp de 60 de zile, informează Antena 3.

Hotărârea judecătorului de drepturi și libertăți nu este definitivă, putând fi contestată de către DNA în termen de 48 de ore.

CITIȚI ȘI: Șoc în PSD: baron local, REȚINUT de DNA pentru o presupusă faptă de acum 5 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *