Skip to content
București

UPDATE Firea răbufnește: Cu asta se ocupă de fapt opoziția! / DNA, la Primăria Capitalei

libertatea.ro

UPDATE 11:18

Primarul general Gabriela Firea a avut în urmă cu puțin timp o reacție cu privire la acțiunea DNA de la nivelul Poliției Locale.

" "

Ea a acuzat opoziția că se ocupă cu delațiuni și a remarcat faptul că documentul pe care îl puteți vedea mai jos a ajuns tocmai la un consilier general PNL, potrivit EVZ.ro.

„Am aflat azi-dimineață de la o postare a unui consilier general PNL, pentru că cu asta se ocupă de fapt opoziția, USR și PNL. (…) Foarte interesant că acest document a ajuns la un consilier general PNL. După cum știți, și PNL, și USR în Consiliul General se opun tuturor proiectelor benefice pentru București. Au votat împotriva construirii Spitalului Metropolitan. În schimb, se ocupă cu delațiuni, cu plângeri, cu sesizări. (…) Noi primim săptămânal cel puțin două adrese din partea acestei instituții sau din partea altor instituții care se ocupă cu verificarea diverselor situații și noi am răspuns prompt tuturor întrebărilor. (…) Nu a venit acum, pentru că a anunțat domnul Ciucu de la PNL că a venit în sfârșit DNA la Primăria Capitalei. Și săptămâna trecută a venit de la DNA Ploiești o adresă prin care ni se solicitau detalii și documente pentru o achiziție de acum patru-cinci ani pentru materiale sportive. Eu le-am cerut colegilor să răspundă prompt acestor solicitări, care vin din partea DNA sau din partea altor instituții. Nu am ce să ascund și nu apăr pe nimeni”, a afirmat Firea.

———————————–

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au început o serie de verificări la o instituție aflată în subordinea Primăriei Municipiului București (PMB), instituție condusă de Gabriela Firea.

Mai precis, consilierul municipal Ciprian Ciucu (PNL) a anunțat, într-o postare de pe pagina de Facebook, că DNA face investigații la Poliția Locală București. Conform național-liberalului, procurorii sunt interesați de niște achiziții, precum și despre modul de desfășurare a examenului pentru ocuparea funcției de director în cadrul Direcției de Siguranță și Ordine Publică publică din cadrul Poliției.

Cu exactitate, este vizată și procedura de achiziționare a 30 de mașini Dacia Duster, a unei maşini de topit zăpada, precum şi a unui lot de încălţăminte.

După cum puteți vedea mai sus, solicitarea este semnată de către procurorul Gheorghe Popovici, șeful Secției I din DNA, cunoscut printre altele pentru confirmarea rechizitoriilor din dosarele ANRP.

Citiți AICI postarea consilierului

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *