Skip to content
Politică

UPDATE Fostul șef ANAF Sorin Blejnar, condamnat la închisoare cu executare

UPDATE 16:27

Fostul preşedinte al ANAF Sorin Blejnar a fost condamnat, joi după-amiază, la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul „Motorina”.

Şi soţii Nemeş au primit pedepse cu închisoarea în această speţă, informează Realitatea TV.

Astfel, Radu Nemeș a fost condamnat la nouă ani închisoare, iar soția lui, Diana, a primit șapte ani. Curtea de Apel a mai hotărât ca firmele soților Nemeș să plătească 243 de milioane de lei către ANAF.


Emoții pentru fostul șef ANAF Sorin Blejnar!

Mai precis, Sorin Blejnar, fostul șef ANAF, și soții Radu și Diana Nemeș, cunoscuți după ce au fost extrădați din America, unde se ascundeau într-un buncăr de lux,află astăzi dacă vor ajunge în spatele gratiilor pentru 15 ani, așa cum au cerut procurorii în dosarul ”Motorina”, potrivit realitatea.net.

Procurorii DIICOT au cerut marți, 10 mai, la ultimul termen din acest dosar, judecătorilor de la Curtea de Apel București condamnarea fostului președinte al ANAF Sorin Blejnar la 15 ani închisoare, în dosarul în care acesta este judecat alături de soții Radu și Diana Nemeș pentru complicitate la evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat, scrie Agerpres.

Sorin Blejnar și soții Radu și Diana Nemeș au fost trimiși în judecată de DNA în iulie 2014, prejudiciul în acest caz fiind de 56 milioane euro.

 

1 comentariu la “UPDATE Fostul șef ANAF Sorin Blejnar, condamnat la închisoare cu executare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *