Skip to content
București Știri locale

UPDATE FOTO București: Incendiu într-un apartament situat la etajul 6 al unui bloc de pe Şoseaua Colentina

Facebook/pompieri

UPDATE 16.03

Incendiul produs duminică într-un bloc din Şoseaua Colentina din Capitală a fost stins, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Au intervenit opt autospeciale de stingere, trei ale SMURD, una pentru descarcerare, o autoscară şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul 6 al blocului, cu degajări mari de fum în interiorul acestuia şi pe casa scării.

Nu s-au găsit persoane rănite.

UPDATE ORA 15.30

ISU: Incendiul de pe Şoseaua Colentina a fost localizat; nu au fost găsite persoane în apartamentul afectat

Incendiul produs duminică într-un bloc din Şoseaua Colentina din Capitală a fost localizat, nefiind identificate persoane în apartamentul afectat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spiri” Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, se verifică în continuare la etajele superioare.

ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că au intervenit opt autospeciale de stingere, trei ale SMURD, una pentru descarcerare, o autoscară şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul 6 al blocului, cu degajări mari de fum în interiorul acestuia şi pe casa scării.

Până în acest moment, nu s-au găsit persoane rănite.

ORA 14.42

Incendiu într-un bloc de pe Şoseaua Colentina din Capitală

Un incendiu s-a produs, duminică, într-un bloc de locuinţe situat pe Şoseaua Colentina din Capitală.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, şase autospeciale intervin la un incendiu produs într-un apartament la etajul 6 al unui bloc situat pe Şoseaua Colentina nr. 62, fiind degajări mari de fum în interiorul apartamentului şi pe casa scării.

„În sprijinul resurselor menţionate, la caz se află şi Detaşamentul Special de Salvatori. Se acţionează pentru stingerea incendiului şi verificarea apartamentelor învecinate, în care a pătruns fum„, precizează ISU.

Până în acest moment, nu s-au găsit persoane rănite.

Sursa Foto: News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *