Skip to content
Societate

UPDATE FOTO VIDEO Incendiu la Politehnica Bucureşti: A fost declanșat de un echipament aflat în subsolul clădirii Rectoratului

ISU București-Ilfov

Pompierii din Bucureşti intervin, marţi, la un incendiu izbucnit la Politehnica Bucureşti. Sunt degajări mari de fum din clădirea Rectoratului, fără a se vedea flacără.

UPDATE 

Reprezentanţii Universităţii Politehnica din Bucureşti (UPB) afirmă că, din informaţiile pe care le deţin, incendiul care a izbucnit marţi a fost provocat de un echipament aflat în subsolul tehnic al clădirii Rectoratului, care s-a defectat, fără avea însă flacără deschisă, dar cu degajarea unei cantităţi importante de fum.

Din informaţiile pe care le avem în acest moment, incendiul a fost provocat de un echipament aflat în subsolul tehnic al clădirii Rectorat a UPB. Acesta s-a defectat, fără avea însă flacără deschisă, dar cu degajarea unei cantităţi importante de fum„, se arată într-un comunicat de presă al UPB.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost „prompt” semnalat de către personalul de serviciu în urma declanşării sistemelor de detecţie şi avertizare la incendiu şi la faţa locului s-au deplasat peste 10 echipaje de pompieri, care au intervenit „imediat”.

„Astfel, a fost identificat exact perimetrul afectat şi incendiul a fost stins în scurt timp. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, pagubele materiale urmând a fi evaluate.

Personalul aflat în clădire la momentul producerii incidentului a fost evacuat de urgenţă, conform procedurilor standard în astfel de situaţii. Nu a fost nevoie de îngrijiri medicale.

Universitatea Politehnica din Bucureşti mulţumeşte ISU Bucureşti şi membrilor echipajelor de intervenţie pentru profesionalism, rapiditate şi implicare„, se menţionează în comunicat.

UPDATE

Pompierii au transmis că incendiul s-a manifestat la o cameră tehnică din subsolul clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, iar dispozitivul de la faţa locului a fost redimensionat.

Sursa Foto: ISU București-Ilfov

ȘTIRE INIȚIALĂ

ISU Bucureşti-ILfov intervine, marţi, la un incendiu izbucnit la  Politehnica Bucureşti. Au fost alertate zece autospeciale.

Sunt degajari mari de fum, nu sunt persoane surprinse”, au transmis pompierii, precizând că nu se văd flăcări.

Potrivit primelor date, incendiul s-a produs la subsolul clădirii.

Sursa Video: PS News

1 comentariu la “UPDATE FOTO VIDEO Incendiu la Politehnica Bucureşti: A fost declanșat de un echipament aflat în subsolul clădirii Rectoratului

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *