Skip to content
Politică

UPDATE Fotografia momentului. Cu cine a fost surprins la masă Florin Iordache FOTO

evz.ro

UPDATE 16:43

Iordache a explicat pentru HotNews.ro ca s-au intalnit „intamplator”, la restaurantul din Senat – Curtea Consitutionala are sediul langa Senat, in Palatul Parlamentului – si ca a durat aproximativ 30 de secunde. Fotografia a fost facuta vineri.

La randul sau, Morar a explicat la Realitatea TV ca „nu e niciun motiv pentru speculatii”.

——————————

Un deputat USR a făcut publică, vineri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie care îl înfățișează pe șeful comisiei pentru legile justiției, Florin Iordache, alături de un fost șef al DNA.

Mai exact, Emanuel Ungureanu a postat pe facebook o fotografie în care judecătorul CCR Daniel Morar, fost șef al DNA, apare la masă cu Florin Iordache.

„Un fotograf amator a surprins astăzi un cadru care m-a umplut de emoție. Daniel Morar, judecător la Curtea Constituțională, fost procuror șef DNA, schimbă cu gesturi largi rețete culinare cu deja celebrul „criminal în serie” al legilor Justiției, Florin „Ciordache”.

Sunt convins că oamenii sunt amici vechi, discutau despre rețeta de pus gogonele din Ardeal și despre rețeta ghiveciului de praz culeasă de domnul Iordache din Caracal.
Imaginile par a fi din Restaurantul Rustic plasat în zona Senatului României.
Cum comentați frumoasa întâmplare?” a scris Ungureanu pe contul său de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *