Skip to content
Politică

UPDATE Gabriela Firea, HUIDUITĂ / Simona Halep, omagiată pe Arena Națională

a1.ro

UPDATE 20:16

Gabriela Firea (primarul general al Bucureștilor) a fost huiduită masiv, minute în șir, pe Arena Națională atât în timpul discursului de felicitare pentru Simona Halep, cât și după aceea. În schimb, edilul și-a continuat nestingherit discursul.

——————————-

UPDATE 18:22

Simona Halep a afirmat că după meci a dormit doar trei ore, scrie Gazeta Sporturilor.

„Mă bucur că sunteți aici, alături de mine, pentru a ne bucura de trofeu. Nu e el prea mare, dar e foarte important. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au pus câte o cărămidă la această performanță, familiei mele și tuturor fanilor. Oriunde mă duc în lume am parte de o atmosferă foarte frumoasă. Cred că sunt jucătoarea care are parte de cei mai mulți suporteri la toate meciurile.

Sunt bucuroasă că m-am întors cu bine acasă. Acest trofeu este și al meu, și al României. Aici am crescut, aici m-am antrenat și de aici am ajuns campioană la Roland Garros.

Darren mi-a spus înainte de meci că trebuie să câștig acest trofeu. Primele trei finale au fost tratate altfel. Domnul Țiriac mi-a spus de mult timp că sunt în stare să câștig un trofeu de Grand Slam.

După meci am dormit doar trei ore. Azi dimineață abia am început să simt tot mai mult bucuria pentru realizarea acestui vis. Acum că vă văd și pe dumneavoastră aici, bucuria e și mai mare”, a declarat Simona Halep.

Liderul mondial a dat și un sfat foarte prețios.

„Acum mă simt împlinită profesional din toate punctele de vedere. Cariera mea nu se oprește aici. Voi merge înainte și voi îndrăzni să visez la mai multe titluri de Grand Slam.

Singurul lucru pe care aș putea să-l spun e că trebuie să crezi în tine și să nu cedezi niciodată. Am pierdut trei finale, însă n-am cedat și am crezut cu disperare că se poate într-o zi. Sfatul meu pentru toți oamenii este să nu cedeze niciodată.

Momentul în care s-a cântat imnul a fost foarte emoționant. După ce s-a terminat, organizatorii mi-au spus că nu s-a întâmplat vreodată ca imnul să fie cântat de o arenă întreagă la Roland Garros. Le mulțumesc tuturor pentru căldura pe care mi-au oferit-o.

Vreau să am copii, dar momentan voi continua să joc tenis. Nu mi-am fixat încă niciun obiectiv, aș vrea să-l punem împreună. Dacă voi fi sănătoasă, mă duc cu cea mai mare plăcere la Olimpiadă. E ceva deosebit.

Eu voi prezenta trofeul oriunde, n-am nicio problemă. Nu mă simt foarte obosită. Am fost bine pregătită fizic pentru acest turneu. Îmi voi lua vacanță câteva zile, apoi voi reveni pe iarbă.

Am fost plăcut surprinsă că adversarele mele din tenis s-au bucurat pentru mine. Asta înseamnă că avem o prietenie frumoasă. Vreau să le mulțumesc pentru reacțiile lor. Mi-au scris și fetele din România. Le mulțumesc și lor. Chiar am fost surprinsă. Petra Kvitova a fost prima care mi-a trimis mesaj pe telefon”, a detaliat Halep.

———————————–

Simona Halep, proaspăt câștigătoare a turneului Roland Garros, a ajuns luni după-amiază la București.

Tenismena din Constanța a fost primită de George Cosac, președintele FRT, la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni, acolo unde i s-a întins covorul roșu, informează EVZ.ro

Printre oficialități s-a mai numărat și Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului. De la ora 20.00, Simona va fi prezentă pe „Arena Națională”, acolo unde va prezenta fanilor primul trofeu de Mare Șlem pe care îl va așeza în vitrină.

1 comentariu la “UPDATE Gabriela Firea, HUIDUITĂ / Simona Halep, omagiată pe Arena Națională

  1. D-na Firea nu a inteles nimic!
    Simona s-a intalnit cu romanii, Simona este a romanilor
    nu a politicienilor!
    Rusine d-na Primar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *