Skip to content
Politică

UPDATE Gest de sfidare al lui Băsescu față de Ponta/ Ponta și Băsescu, prima întâlnire față-n față după scandalul ”Ponta- ofițer SIE”

UPDATe Cu ocazia evenimentului organizat de ziua Armatei Române, Băsescu nu a ezitat să îl sfideze pe Victor Ponta, cât și pe ceilalți membri ai Guvernului prezenți la eveniment- Liviu Dragnea, Titus Corlățean și Mircea Dușa.

La sosire, Băsescu a dat mâna doar cu reprezentanţii Armatei, dar nu şi cu premierul şi cu membrii Guvernului.

 

Cei doi mari adversari politici, Victor Ponta și Traian Băsescu, se vor întâlni fața în față pentru prima dată în această campanie electorală. De altfel, este și prima întâlnire după izbucnirea scandalului ”Ponta- Ofițer SIE”, declanșat de Traian Băsescu în urmă cu câteva zile.

Cei doi participă la ceremonia cu ocazia zilei Armate, ce se desfășoară la Carei, în județul Satu Mare.
Traian Băsescu a ajuns deja în Satu Mare, fiind așteptat la această ceremonie. De asemenea, Victor Ponta a anunțat că va participa la această ceremonie organizată de ziua Armatei României.

9 comentarii la “UPDATE Gest de sfidare al lui Băsescu față de Ponta/ Ponta și Băsescu, prima întâlnire față-n față după scandalul ”Ponta- ofițer SIE”

  1. DESI PONTA AR MERITA ASTA BASE ARATA INCA O DATA CA E UN BADARAN SI NU ARE DIPLOMATIE LA FEL CA PONTA DECI ASA PRESEDENITE ASA PREMIER

  2. E SUPARAT—liftul s-a stricat—nici macar ANDREA PORA nu mai e disponibila—alearga cu M MONICA in spate in jurul COTROCENIULUI . Pacatele din dragoste sunt minciuna si tradarea .

  3. Felicitari d-le BASESCU! ponta nu merita sa primeasca onorul armatei romane.Este un mincinos,un corupt si nu ii pasa de poporul roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *