Skip to content
Politică

UPDATE Ghiță, la ieșirea de la DNA: Nu m-au primit cu bufnițele

antena3.ro

UPDATE 12:30

Deputatul Sebastian Ghiță a fost audiat, marți, la sediul DNA Ploiești, unde s-a prezentat cu două bibelouri în formă de bufnițe.

„Am informatii destul de solide ca in perioada urmatoare, domnul Tariceanu, domnul Basescu, domnul Ponta li s-au facut dosare pentru a fi scosi din politica. Nu vrem in Parlament decat pe USR. Nu au putut sa-l puna pe Nicusor la Primaria Capitalei.

Nu m-au primit cu bufnitele. Au zis ca dansii sunt autoritate independenta. A fost totusi un gest, cred eu, cu care am vrut sa spun ceva.

Si ca Ponta a plagiat, dar sa vedem si daca Kovesi a plagiat. Erau asa viteji sa-l fugareasca pe Ponta incat acum de 2 saptamani nu stiu unde au disparut. Am inteles, domnul ministru a disparut in arhivele Securitatii. Nu-i mai vad asa viteji cand se intalnesc cu lucrarea doamnei Kovesi.

Am intentia sa mai merg la Parchetul General si sa mai duc niste probe.

Am avut discutii filmate cu acei domni de acolo, care m-au intrebat despre subiectul Black Cube si la sfarsit de subiectul cucuveaua mov si am stabilit ca le voi mai aduce informatii”, a spus deputatul după ce a ieșit din sediul DNA Ploiești.

——————-

Procurorul-șef al DNA, Codruța Kovesi, i-a făcut un cadou inedit lui Sebastian Ghiță, în prezent deputat PRU.

Cel puțin așa a susținut, marți, parlamentarul, care s-a prezentat la sediul DNA Ploiești cu două bibelouri în formă de bufnițe. El a susținut că le primise de la Kövesi însăși (pe vremea când erau prieteni), iar acum a venit să i le dea înapoi.

bufnite-ghita-kovesi-1

„Sunt două – reprezintă un simbol al prieteniei dintre noi doi. Kovesi îmi aducea bufnițe cadou. Într-o zi, când a venit la mine acasă, mi-a adus bufnițele astea cadou. Sunt convins că nu o să îi pice bine gestul meu, dar vreau să i le dau înapoi. O să le controleze procurorii”, a declarat Ghiță înainte de intrarea în sediul DNA.

bufnite-ghita-kovesi-2

Precizăm că Sebastian Ghiță s-a prezentat la sediul DNA Ploiești, ca să dea declarații în dosarul Tony Blair, în care a fost deja pus sub control judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *