Skip to content
Politică

UPDATE Goțiu, diagnostic la IML. Scene incredibile la B1 TV: Am fost lovit cu pumnii şi picioarele!

youtube.com

UPDATE 14.09, 10:24

Mihai Goțiu s-a prezentat în această dimineață la Institutul de Medicină Legală acolo unde a primit certificat care să ateste agresiunea.

Acesta a fost trimis de medici să facă o radiografie suplimentară.

„Diagnosticul este agresiune declarativă, pe care am declarat-o eu. Contuzie buză superioară dreaptă. Contuzie la gamba dreaptă. Medicul mi-a recomandat ceva pentru durere. Am aici, cred o trimitere pentru o radiografie suplimentară. Asta este radiografia de la lovitură”, a spus Goțiu, la ieșirea de la IML, potrivit postului de televiziune Digi 24.

UPDATE 14.09, 00:06

Iată prima imagine cu vicepreședintele Senatului Mihai Goțiu, așa cum a fost ea capturată de pe Antena 3 de către DCnews.ro:

(w670)

La aceeași televiziune, Mihai Goțiu a afirmat că incidentul îi aduce aminte de perioada interbelică, adăugând că va merge la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru că a fost lovit în gură, nu în nas (cum se spunea inițial) și că a descoperit și o zgârietură la picior.

„O să discut mâine cu avocații, să-i fac plângere. Mă duc la IML. E vorba chiar de ultraj”, a spus Goțiu.

„Mi se pare dezgustător, dar nu cumva l-ați provocat?” a întrebat Mihai Gâdea, subliniind că politicianul i-a spus sociologului în repetate rânduri că are „un comportament nesimțit”. Goțiu a răspuns: „Depinde ce înțelegeți prin «provocat»”.

Senatorul USR i-a transmis lui Mirel Palada „doar sănătate” și a ținut să sublinieze că nu l-a făcut nesimțit pe patronul Sociopol, ci i-a spus că are un comportament nesimțit.

„Din punctul meu de vedere și cred că și al dicționarului, așa este”, a încheiat parlamentarul.

———————–

Scene incredibile au avut loc, miercuri seara, în platoul postului de televiziune B1 TV.

Mai exact, senatorul USR Cluj, Mihai Goțiu, a fost agresat în platoul B1, de către sociologul Mirel Palada, în timpul pauzei publicitare.

„Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă linișltesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine.

Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele”, a spus Mihai Goţiu într-o intervenţie în emisiunea „Jocuri de putere”.

În aceste momente, pe pagina de Facebook a senatorului Mihai Goţiu apar mesaje de încurajare şi susţinere din partea celor care îl simpatizează.

„Ţine-te tare Mihai ! Îţi suntem alături”, a scris unul dintre simpatizanţii senatorului.

Moderatoarea emisiunii de la B1TV a precizat că, în pauza emisiunii, senatorul Mihai Goțiu a fost agresat de Mirel Palada. Cei doi au părăsit platoul televiziunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *