Skip to content
Politică

UPDATE Grindeanu îl urechează pe șeful ANAF / Guvernul a început cu stângul: încasări slabe la buget

http://www.lupamea.ro

UPDATE 13:20

Premierul  Grindeanu a declarat vineri la Palatul Parlamentului că dorește o „prioritizare a acțiunilor Fiscului” și că îl interesează:”chestiunea de fond de structură, reforma ANAF și cadrul legal pe care il va promova ministrul  finantelor publice.”

——–

Premierul Sorin Grindeanu se întâlneşte, vineri dimineaţă, cu ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, şi cu preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Bogdan Nicolae-Stan, la Palatul Victoria, pentru o analiză privind situația încasărilor la buget pe primele luni ale anului, potrivit unor surse guvernamentale.

Potrivit surselor citate de realitatea.net, ulterior analizei va fi prezentat un material privind structura veniturilor bugetare pe ianuarie și februarie.

Aceleași surse au precizat că în luna februarie veniturile la buget au înregistrat o creștere de 300 de milioane de lei față de aceeași lună a anului trecut.

Criticile specialiștilor față de construcția super-optimistă a bugetului pe 2017 încep să se adeverească. Rezultatele încasărilor la buget în ianuarie şi februarie nu arată deloc bine pentru planurile PSD.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *