UPDATE Guvernul a aprobat majorări salariale, de la 1 august, pentru personalul din sistemul sanitar public

MARCEL CIOLACU/ SURSA FOTO: FACEBOOK
SURSA FOTO: FACEBOOK

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, că în şedinţa de Guvern va fi onorată promisiunea făcută sistemului sanitar, prin creşteri de venit pentru toate categoriile de angajaţi din Sănătate şi Asistenţă Socială, la salariul de bază maxim prevăzut în lege.

”Onorăm promisiunea făcută sistemului sanitar. Este vorba de creşteri de venit pentru toate categoriile de angajaţi din Sănătate şi Asistenţă Socială, la salariul de bază maxim prevăzut în lege”, a spus premierul, citat de news.ro.

Marcel Ciolacu a arătat că sunt incluse fonduri pentru plata voucherelor de vacanţă, indemnizaţii lunare pentru gărzi, zile suplimentare de concediu de odihnă şi deblocarea negocierilor şi semnarea Contractului Colectiv de Muncă.

Practic, ca şi în cazul Educaţiei, reparăm inechităţi vechi şi sunt convins că facem ceva corect!”, a mai spus şeful Executivului.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL