Skip to content
Hunedoara Știri locale

UPDATE Hunedoara: A fost găsit şi al doilea muncitor prins sub molozul provenit în urma prăbuşirii unui turn de extracţie de la Exploatarea Minieră Uricani. Ambii sunt morţi

UPDATE

Cei doi muncitori prinşi sub tone de moloz provenit în urma prăbuşirii unui turn de extracţie de la Exploatarea Minieră Uricani sunt morţi, iar trupul celui de-al doilea bărbat a fost găsit de pompieri şi urmează să fie extras.

„Cei doi muncitori sunt decedaţi. Au leziuni incompatibile cu viaţa. Oficial, decesul este declarat de medici sau anchetatori”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Şi trupul celui de-al doilea muncitor, un bărbat de 31 de ani, a fost depistat şi urmează să fie scos de sub moloz.
„A fost găsit şi al doilea muncitor, în vârstă de 31 de ani, prins sub turnul prăbuşit. Se afla, îngropat sub dărâmături, la câţiva metri de colegul său. Echipele de intervenţie ale Detaţamentului Petroşani acţionează pentru extragerea bărbatului”, a transmis ISU Hunedoara.
Un turn de extracţie de la Exploatarea Minieră Uricani s-a prăbuşit, miercuri, peste o autobasculantă în care se aflau doi muncitori, unul de 31 de ani şi altul de 41 de ani.
Imediat, la locul accidentului au intervenit aproximativ 40 de pompieri şi mai multe echipaje canine. De asemenea, s-a folosit o cameră cu termoviziune. Căutările au fost întrerupte aproape de miezul nopţii şi au fost reluate la primele ore ale dimineţii. Trupul primului muncitor a fost găsit joi dimineaţă, sub o placă de beton.

*****

Pompierii au reuşit să îl găsească pe primul dintre cei doi muncitori prinşi sub tone de moloz, după prăbuşirea unui turn de extracţie de la Exploatarea Mineră Uricani. Bărbatul nu dă semne de viaţă, fiind prins sub o placă de beton.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara au anunţat că fac eforturi pentru scoaterea primului muncitor, găsit sub o placă de beton. Bărbatul nu dă semne de viaţă, iar salvatorii nu pot spune, momentan, cu exactitate, dacă acesta trăieşte sau nu.

Un turn de extracţie de la Exploatarea Minieră Uricani s-a prăbuşit, miercuri, peste o autobasculantă în care se aflau doi muncitori, unul de 31 de ani şi altul de 41 de ani.

Imediat, la locul accidentului au intervenit aproximativ 40 de pompieri şi mai multe echipaje canine. De asemenea, s-a folosit o cameră cu termoviziune.

Căutările au fost întrerupte aproape de miezul nopţii şi au fost reluate la primele ore ale dimineţii, potrivit News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *