Skip to content
Politică

UPDATE Imagine şocantă: un consilier local PNL imită o decapitare în stil ISIS FOTO

UPDATE 16:23

Consilierul local Mihai Bogdan Bicsi a fost exclus din PNL după ce a postat pe Facebook o imagine în care simulează decapitarea unei persoane.

„Partidul Național Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o rețea de socializare.

Conducerea Organizației PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Național Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea ședință a filialei.

PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente și atitudini”, se arată în comunicatul PNL, remis redacției PSnews.


Imagine şocantă: un consilier local al Partidului Naţional Liberal (PNL) imită o decapitare în stilul organizaţiei teroriste Statul Islamic (ISIS).

Este vorba despre consilierul local din Suceava Mihai Bogdan Bicsi, fost viceprimar al municipiului. El apare în fotografiile publicate pe Facebook simulând o execuţie în stilul ISIS. Bărbatul ţine în mână o drujbă îndreptată spre gâtul unei persoane aflate în genunchi, legate cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean, scrie adevarul.ro.

Fotografiile au fost publicate miercuri seară pe Facebook şi se pare că au fost realizate în timpul unei petreceri de Sfântul Ilie care a avut loc în localitatea Voroneţ din judeţul Suceava.

Într-una dintre imagini, poate fi observat consilierul local Mihai Bogdan Bicsi. Bărbatul ţine în mână o drujbă care este îndreptată spre gâtul unei persoane aflată în genunchi, cu mâinile legate pe lângă corp cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean. Descrierea fotografiei publicată de un prieten al liberalului conţine sintagma: „Terorist ISIS capturat la Voroneţ”.

Alt consilier local al municipiului Suceava, Ovidiu Milici (ALDE), a scris un comentariu la fotografia respectivă, în care pare că nu este deloc deranjat de astfel de imagini, ci chiar le încurajează: „Bogdane, eşti sigur că e legat bine?”.

În altă fotografie realizată la aceeaşi petrecere, Mihai Bogdan Bicsi apare evocând secera şi ciocanul, simboluri ale comunismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *