Skip to content
Politică

UPDATE/ Încă o victimă în urma tragediei din Barcelona. Șoferul camionetei, identificat

UPDATE 14:00

Bilanţul atentatului de la Barcelona a ajuns la 15 morţi, după ce poliţia catalană a confirmat că au găsit cadavrul unui bărbat înjunghiat de şoferul camionetei în timp ce fugea din zona în care a avut loc atacul.

————————————–

Teroriştii au lovit din nou în Europa, joia trecută, iar de această dată ţinta a fost Barcelona. O camionetă de culoare albă a intrat în plin în mulțimea de pietoni de pe bulevardul Las Ramblas, principala arteră turistică.

În această dimineață, poliția catalană într-o postare pe Twitter, potrivit AFP, DPA și Reuters, a făcut anunțul potrivit căruia șoferul camionetei a fost identificat.

Acesta a reușit să fugă de la locul atentatului și este în continuare dat în urmărire, dar nu se știe dacă se mai află pe teritoriul Spaniei, conform portalului francez 20Minutes.

Chiar dacă numele fugarului nu este menționat în postarea poliției catalane, un responsabil al Ministerului de Interne din Catalonia, Joaquim Forn, a declarat la postul de radio local: „totul duce la ideea că Younes Abouyaaqoub se afla la volanul camionetei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *