Skip to content
Politică

UPDATE Incendiu în Parlamentul României: mai multe echipaje de pompieri au intervenit

Ora de Sibiu

UPDATE 13:28

Camera Deputaţilor a transmis, marţi, că informaţiile potrivit cărora ar fi izbucnit un incendiu în Palatul Parlamentului nu se confirmă, iar fumul din clădire este cauzat de unele lucrări de mentenanţă în unul dintre tunelurile de la subsol.

„Ca urmare a unor relatări apărute în această dimineaţă în mass-media referitoare la incendiul din Palatul Parlamentului, facem următoarele precizări: în subsolul clădirii, într-unul dintre tuneluri, s-au efecuat unele lucrări de mentenanţă, activităţi curente de reparaţie şi întreţinere. În urma acestora, a rezultat mirosul de fum, care a fost aspirat de sistemul de ventilaţie, fără a produce însă vreun pericol. Precizăm, de asemenea, că nu a fost nevoie de evacuarea personalului sau de alte măsuri specifice de urgenţă, aşa cum apare în unele relatări de presă”, se arată într-un comunicat de presă al Camerei Deputaţilor, potrivit news.ro.

———————-

Un incendiu a izbucnit, marți, în Parlamentul României, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri care fac verificări.

Astfel, se pare că, potrivit primelor informații, se simte un miros puternic de fum pe holurile Parlamentului, la etajul trei, în zona Senatului.

Potrivit Antena 3, deocamdată nu a fost identificată sursa acestui incendiu.

Revenim cu informații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *