Skip to content
Politică

UPDATE Șova, emoțiile penale continuă / DNA l-a reţinut pe Dan Şova

UPDATE 20:20 Inalta Curte de Casație și Justitie a decis joi seara ca va lua vineri dimineata o decizie cu privire la senatorul PSD Dan Șova, reținut de DNA sub acuzația de trafic de influență. Ședința de judecată va începe la ora 9:30, informează Antena 3.

UPDATE 17:30

Dan Sova va fi dus cu mandat dupa ora 19:00. Judecatorii decid daca il vor aresta. La aceasta ora, Sova se află in arestul Politiei Capitalei. In mai putin de 2 ore,  Sova va fi dus la ICCJ, procurorii vor cere mandatul in aceasta seara pentru arestul preventiv. DNA cere arestarea lui Dan Șova pentru 30 de zile.

UPDATE 16:22

Inevitabilul s-a produs: Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) l-a reţinut, în urmă cu puţin timp, pentru 24 de ore, pe senatorul PSD Şova.

Parlamentarul a fost scos în cătuşe din sediul central al DNA şi dus în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, informează Digi 24.

Din primele informaţii, reiese că Şova ar putea fi prezentat chiar în această seară judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu propunere de arestare preventivă.

—————–

Creşte suspansul. Senatorul Dan Şova a ajuns, joi după-amiază, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Amintim că, în cursul dimineţii, Senatul a aprobat, cu 95 de voturi „pentru”, 30 „împotrivă” şi 2 opţiuni anulate, solicitarea DNA de reţinere şi arestare a parlamentarului social-democrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *