Skip to content
Societate

UPDATE Investigaţie pentru moarte suspectă, după ce un bărbat a căzut de la înălțime din clădirea TVR

Facebook

Procurorii Capitalei efectuează investigaţii în cazul unui bărbat găsit mort, sâmbătă, în curtea TVR, după ce a căzut de la înălţime din clădirea instituției.

UPDATE

Bărbatul care a murit după ce a căzut de la înălţime a fost găsit în curtea TVR, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

TVR a anunţat că un angajat al instituţiei „şi-a luat viaţa într-un mod dramatic”.

„Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a informat Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al Televiziunii Publice.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea unei societăţi a fost găsit decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălţime”, informează Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri – Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, potrivit Agerpres.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, arată sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *