Skip to content
Politică

UPDATE Ioan Terea, cercetat după ce ar fi lovit protestatarii/ Prima declarație a deputatului

youtube.com

UPDATE 10:59

Deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea a făcut o primă declarație după ce pe numele său a fost deschis dosar penal de vătămare corporală.

Miercuri seară, deputatul PSD a intrat într-un conflict cu doi protestatari care ar fi sărit în mașina sa. Ei îl acuză că l-au lovit cu mașina, informează Dcnews.ro

Întrebat de ce nu a stat pe loc și a înaintat 5-10 metri.

”Eu am încercat să scap de ei”, a afirmat  Ioan Terea.

Eu plângere penală pentru avarierea penală nu am făcut, pentru că nu vreau să intru eu în procese cu protestatarii. Ceea ce s-a întâmplat nu e corect.” a mai spus deputatul PSD.

——————————————

Deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea are dosar penal de vătămare corporală după incidentul de miercuri seară de la proteste.

Ioan Terea a afirmat, miercuri seară, că doi protestatari au sărit în mașina sa și chiar l-au acuzat că ar fi consumat alcool, potrivit Dcnews.ro

Nu aveam cum să-i lovesc, ei au sărit pe mașină, se văd urme pe mașină din lateral. Mașina în față nu are nicio urmă, nimic” a precizat deputatul PSD, miercuri seară.

Pe trotuar erau manifestanții. Când mi-au văzut mașina și în parbriz era lipit permisul de parcare și acces în Palatul Parlamentului au sărit pe mașină și au început să dea cu picioarele în mașină. Eu am plecat circa 5-10 metri. Unul dintre ei a sărit pe mașină și s-a agățat de oglinda mașinii. Au început să dea cu pumnii și cu picioarele în mașină, am oprit pe dreapta, a venit poliția, acum sunt la poliție dau declarații. Am fost testat cu aparatul echilotest, a ieșit zero, dar, pentru siguranța mea, am cerut să mi se ia și probe biologice, ca să nu fie niciun dubiu, ei susținând că am consumat băuturi alcoolice. Eu nu am coborât din mașină, bine am făcut, că sigur mă provocau. Vă dați seama ce senzație am avut, stând în mașină”, a mai spus Ioan Terea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *