Skip to content
Sport

UPDATE Ițe încurcate în viața amoroasă a lui Gheorghe Falcă. Ce hram poartă Laura, „amanta” lui EXCLUSIV SURSE

specialarad.ro

UPDATE 13:32

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului obținute de către PSnews.ro, Ovidiu-Adrian Dumitru este în prezent patronul Phoenix Group SRL (CUI: 1678746) și Imoinvest Co SRL (CUI: 18648758). Totodată, Dumitru a fost acționar sau administrator al Armig Banat SRL (CUI: 14310524), Grometal SA (CUI: 1700363), dar și al Proserv SRL (CUI: 4309557) și Eurovam Company SRL (CUI: 3026269), acestea două din urmă fiind radiate între timp. Găsiți AICI raportul integral al firmei.

Conform informațiilor furnizate de către Ministerul Finanțelor Publice (MFP), Phoenix Group a avut afaceri înfloritoare în ultimii 6 ani, fără excepție, profitul net ridicându-se la ordinul a sute de mii de lei. Nu același lucru se poate spune despre Imoinvest Co, această societate confruntându-se cu pierderi variind între câteva sute de mii și peste 8,67 de milioane de lei. Abia în 2017, firma a reușit să treacă pe verde, bifând un profit net de 39.341 de lei. Precizăm că dacă Phoenix Group a avut între 60 și 77 de angajați de-a lungul anilor, Imoinvest Co nu a depășit nivelul de 3 salariați.

Imoinvest Co SRL deține dezvoltatorul imobiliar Urbanna. Așa cum puteți vedea pe propriul site, această firmă a construit diverse ansambluri imobiliare în județele Mureș și Arad. De altfel, Urbanna face parte și din Phoenix Group, alături de GI Motor, Zemix, Hotel Phoenix și Activ Club.

—————————–

PSnews.ro vă prezintă în cele ce urmează ițele încurcate din viața amoroasă a lui Gheorghe Falcă. Vedeți mai jos ce hram poartă „amanta” primarului PNL al municipiului Arad.

CITIȚI ȘI: Primarul Aradului, surprins alături de „amantă” la un hotel din București FOTO

După cum puteți vedea în linkul de mai sus, edilul liberal a fost surprins zilele trecute de către tabloidul Cancan.ro la un hotel din București împreună cu altă femeie.

Ei bine, sursele PSnews.ro spun că această femeie se numește Laura Dumitru și este fosta soție a lui Ovidiu Dumitru, patronul SC Phoenix Group SRL (CUI: 1678746), o companie arădeană care se ocupă cu materiale de construcții, afaceri imobiliare, hoteluri, spa etc.

Sursele noastre din PNL susțin că Gheorghe Falcă și Ovidiu Adrian Dumitru (foto sus; sursa: contul lui de Facebook) au fost inițial prieteni de familie, până când relația dintre edil și soția omului de afaceri a evoluat în ceva mai mult decât o simplă prietenie. Mai mult: cele două familii și cunoscuții lor știu că Ela încă nu a divorțat oficial de Ghiță Falcă (celor doi le-a fost naș de cununie însuși primarul din acel moment al Capitalei, Traian Băsescu, în 2002). În schimb, Laura a făcut deja acest pas în raport cu Ovidiu Dumitru.

Vom reveni cu detalii despre istoria grupului de firme deținut de către Ovidiu Dumitru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *