Skip to content
Politică

UPDATE Judecătorii au decis/ Elena Udrea, reacție ciudată cu privire la problemele penale pe care le are. A sunat-o Băsescu de ziua sa?

UPDATE ora 16.34

Judecătorii au decis ca fostul ministru Elena Udrea să rămână în arest la domiciliu.

Fosta șefă a PMP, Elena Udrea, s-a prezentat joi la sediul ICCJ, unde s-a judecat contestatia depusă la măsura arestului la domiciliu.

Înainte de a intra în sala de judecată, Udrea a precizat că trăiește o experiență unică și că încearcă să se bucure, cât de mult se poate, de această perioada, care, totuși, pare să fie una neagră pentru fostul ministru al Dezvoltării.

”Ma simt ca un om care trece printr-o experienta unica. Incerc sa ma bucur cat mai mult de aceasta perioada care, vrand, nevrand, trebuie sa o traversez.

(…) Am primit foarte multe flori. Sunt sute de mesaje venite de dimineata. Foarte multi au avut curaj sa ma sune pe un telefon care stiu ca e monitorizat. Cea mai mare bucurie este ca pot sa stau acasa, in liniste. Ar fi fost mult mai rau sa fiu in penitenciar, dar Dumnezeu a vrut sa fiu acasa.

Deocamndata sunt in perioada in care acumulez foarte mult, spiritual desigur, nu altfel.”, a precizat Elena Udrea joi, înainte să intre în sala de judecată unde a fost analizată solicitarea ei de a scăpa de arestul preventiv.

Întrebată dacă a fost sunată, cu ocazia onomasticii, de către Traian Băsescu, Elena Udrea a precizat că încă nu, dar e abia 13.30.

„Nu m-a sunat Traian Băsescu, dar este abia ora 13:30. Cea mai mare bucurie este să pot să stau acasă în linişte, în perioada aceasta, este suficient. Mă gândesc că ar fi fost mult mai rău dacă aş fi fost în penitenciar de ziua mea, dar se pare că Dumnezeu a vrut să fiu acasă.”
De asemenea, întrebată dacă se aştepată să se schimbe ceva în sentinţă, Udrea a recunoscut că nu se aşteaptă la nimic.
„Este foarte greu să se schimbe această sentinţă. Eu cred că este firesc să îţi doreşti să fii în libertate şi cred că oricine ar trebui să fie judecat în stare de libertate, dar la acest moment este important că pot să stau acasă în această zi, mult mai bine decât să fiu arestată în penitenciar, mă ajută să îmi studiez şi voluminosul dosar pe care îl am.”

1 comentariu la “UPDATE Judecătorii au decis/ Elena Udrea, reacție ciudată cu privire la problemele penale pe care le are. A sunat-o Băsescu de ziua sa?

  1. Pe langa dosare penale mai are o problema grava. E analfabeta, la ea acuzativul e optional . ” perioada (PE) care, vrand, nevrand, trebuie sa o traversez…. Are in schimb scoala vietii…Basescu stie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *