Skip to content
Politică

UPDATE Klaus Iohannis, operat cu succes. Precizările medicilor: ce tratament urmează șeful statului

mediafax.ro

UPDATE 22:50

Şeful statului urmează tratament antialgic, antiinflamator şi antibioterapie cu spectru larg, începând procedurile de recuperare fizică.

”Astăzi, 25 octombrie a.c., preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), în vederea efectuării unei intervenţii minim invazive artroscopice la umărul stâng. Intervenţia a decurs fără probleme. Pacientul urmează tratament antialgic, antiinflamator şi antibioterapie cu spectru larg, începând, încă din această seară, în post-operator, procedurile de recuperare fizică, conform protocolului aplicat în cazul unui astfel de tratament chirurgical”, au transmis reprezentanţii unităţii medicale, potrivit news.ro.

Potrivit acestora, anterior, preşedintele a fost supus aceleaşi proceduri minim invazive artroscopice şi pentru tratamentul afecţiunilor suferite la nivelul articulaţiei umărului drept.

”Preşedintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă”, a anunţat, joi seară, Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Președintele României Klaus Iohannis a fost internat și operat joi la Spitalul Militar din București. Concret, este vorba despre o operație la umărul stâng, care s-a finalizat cu succes, potrivit postului de televiziune Antena 3.

Amintim că președintele României a mai fost operat în data de 26 aprilie 2016. Conform informaţiilor oferite de Spitalul Militar la acea dată, Klaus Iohannis a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, la umărul drept pentru impingement (conflict) subacromial drept, bursită subacromială dreaptă, leziune de tendon supraspinos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *