Skip to content
Politică

UPDATE Lista PNL pentru europarlamentare, validată: Rareș Bogdan, primul pe listă FOTO

pressone.ro

UPDATE 16:37

PNL a prezentat, joi, lista candidaților la alegerile europarlamentare din luna mai

Bătălia care urmează nu va fi ușoară. Din păcate, cei care azi guevrnează își bat joc de România de doi ani. Deși au primit voturile pentru a pune în practică promisiuni electorale folosesc puterea politică parcă pentru a distruge România, de a scoase România din rândul lumii civlizate.

PNL e cel mai apreciat și respectat partid la nivel european. PNL e formațiunea care a arătat până azi că are capacitatea de a apăra interesele românilor la nivelul Parlamentului European, la nivelul instituțiilor europene. PNL e parte a celei mai puternice familii politice la nivel european, PPE.

PNL, în această campanie, își asumă răspunderea de a repara prestigiul țării afectat de cei de la guvernare. Avem cea mai puternică listă. Avem oameni care în viața lor au făcut lucruri palpabile pentru cetățeni”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.

UPDATE: 15:59

Mesajul lui Rareș Bogdan după anunțul oficial al reînscrierii în PNL , în calitate de candidat la europarlamentare:

”Va multumesc pentru TOT! Voi rămâne alături de dumneavoastră în continuare! Împreună vom câștiga. PSD si Alde NU trebuie lăsați sa ia captiva România!”, a scris Rareș Bogdan pe facebook.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE: 15: 30

PNL a postat pe pagina de Facebook un mesaj de bun venit jurnalistului Rareș Bogdan în Partidul Național Liberal, în calitate de candidat la alegerile europarlamentare, care vor avea loc în data de 26 mai.

Bine ai revenit în #PNL, Rareș Bogdan!”, au scris reprezentanții PNL pe facebook.

UPDATE 15:02 

Lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a fost validată joi, primele poziţii fiind ocupate, în ordine, de Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Valean.

Lista supusă votului conţine următoarele nume: Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Valean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru.

Lista a fost aprobată cu 32 de voturi „pentru” şi un vot „împotrivă”, înregistrându-se şi două voturi nule. Votul a fost secret.

—————————————————————————————————————————————

UPDATE 14:55

PSnews.ro vă prezintă în exclusivitate o captură foto din ședința liberalilor care are loc la momentul publicării acestei știri:

Partidul Național Liberal va vota astăzi lista finală a candidaților pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc spre finalul lunii mai.

PSNews a publicat încă de acum două zile lista propusă pentru alegerile europarlamentare a PNL, surpriza de pe primul loc fiind jurnalistul Rareș Bogdan, moderatorul emisiunii Jocuri de Putere.

Astfel, pe primele zece locuri

1. Rareş Bogdan (TV 🌟 and talkshow host)
2. Siegfried Mureşan (ales în 2014 pe listele PMP)
3. Mircea Hava (primarul din Alba Iulia)
4. Vasile Blaga (PDL Sec. Gen.)
5. Adina Vălean (soția lui Crin Antonescu)
6. Daniel Buda (liderul PNL Cluj)
7. Dan Motreanu
8. Gheorghe Falcă (Primarul Aradului)
9. Cristian Buşoi (președintele PNL București)
10. Marian-Jean Marinescu (vicepreședintele grupului PPE de la Bruxelles)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *