Skip to content
Politică

UPDATE Lovitura grea primită de Frunzăverde

UPDATE

Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Sorin Frunzaverde, a fost pus sub control judiciar pentru 30 de zile, iar pe numele sau s-a inceput urmarirea penala.

Unul dintre liderii Partidului Național Liberal este audiat, începând cu ora 11.00, la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție.

Este vorba de președintele Consiliului Județean Caraș- Severin, Sorin Frunzăverde.

Reamintim că joi, procurării au făcut percheziții atât la sediul instituției conduse de Frunzăverde, cât și la domiciliu, iar în urma acestora, baronul PNL a negat că ar fi făcut presiuni asupra primarilor în timpul campaniei prezidențiale.

Nu înțeleg ce puteam face penal la alegeri. Cum puteam eu să influențez voturi? Cât despre presiuni asupra primarilor, despre ce presiuni vorbim? Cum puteam eu să îi presez? Dându-le fonduri? Ce fonduri, din moment ce Consiliul Județean nu mai împarte bani la primării? La primul tur, am fost suspectat că nu am făcut campanie, acum se spune că am făcut campanie nu știu cum… Au plecat de la PNL la PSD 20 de primari. Deci ce presiuni puteam face eu? Am făcut o campanie normală, la fel ca întotdeauna„, a declarat Frunzăverde joi, după percheziții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *