Skip to content
Politică

UPDATE Mălin Bot, prezent la protest/ Se încing spiritele! Pleșoianu: Eu merg acolo, pe persoană fizică!

" "

UPDATE 17:20

Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, Mălin Bot a declarat că a fost agresat de mai multe persoane în stare de ebrietate.

" "
" "

”Eu am venit aici să înregistrez o opinie cu privire la manifestația organizată de deputatul PSD Liviu Pleșioanu, care nu a fost deranjat de Jandarmerie și am fost agresat de către niște persoane în stare de ebrietate, niște domni în vârstă care miroseau a alcool, care veniseră cu domnul Pleșioanu. Jandarmeria mi-a spus că identifică persoanele respective și ar urma să ia măsuri împotriva lor, dar până în acest moment nu a luat niciun fel de măsură. Sunt câteva zeci de persoane aici, foarte multe persoane în vârstă și un grup de persoane în stare de ebrietate, care sunt mai agresive. 

Au venit și persoane de la protestul ”#rezist”. Cu Pleșioanu cred că sunt 25-30 de persoane maximum. 

Pe mine m-au luat cu duba de la protestul PSD, aici se pare că, atunci când e vorba de un deputat PSD, legea funcționează diferit în România, ceea ce e o problemă”, a declarat Mălin Bot.

UPDATE 15:44

Jurnalistul Mălin Bot s-a amestecat în mulțimea de la protestul început sâmbătă după-amiază la Palatul Cotroceni, fapt care a declanșat un val de nemulțumire.

Oamenii au incercat să-l facă să plece, moment în care jandarmii au intervenit.

La protest a apărut și prezent si celebrul Sandy, protestatarul care a lovit în urmă cu câteva luni un bătran în fața Guvernului.

Inițiatorul mitingului, fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, a declarat că prezența lui Mălin Bot și a protestatarului bătăuș Sandy s-a vrut o provocare.

„Ne așteptam să existe acestă povocare, numai că noi față de acești domni care au încercat să provoace avem următoarele lucruri: nu avem nici banii lor, nu avem nici rețeaua și bazele de date pe care le au în mediul online, nu avem nici sprijinul serviciilor de informații, nu avem nici tot acest aranjament al #Rezist care știe să facă și să dreagă”, a spus Daniel Dragomir, potrivit Antena 3.

—————————————–

Sâmbătă, la ora 15:00, are loc un protest la Palatul Cotroceni după înregistrările care au apărut în presă cu privire la DNA.

„Eu merg acolo, pe persoană fizică, pentru că acum două seri, într-un mod foarte bizar, singurul loc din această țară unde încă nu s-a aflat câte toxice sunt portocalele de Ploiești, cât de dăunătoare sunt pentru sănătatea democrației, este dealul Cotroceni. Este foarte ciudat acest lucru pentru că în rest s-a aflat peste tot. Și pentru că țin la sănătatea românilor, voi merge acolo pentru a consuma niște portocale originale venite din țările calde astfel încât să dau semnalul că nu trebuie să ne fie teamă în țara aceasta să ne exprimăm atunci când ne considerăm călcați în picioare. Eu merg acolo pentru că vreau să fiu cu conștiința împăcată. Mie nu îmi este frică”, a zis Liviu Pleșoianu la Antena 3.

De asemenea, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a anunțat că va merge la acest protest.

”La portocale. Pentru a pune capăt dezinformărilor care au inceput deja să circule. Am vorbit și cu Liviu Pleșoianu. La ora 15:00 ne vedem la intrarea principală de la Cotroceni”, a transmis Daniel Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *