Skip to content
Politică

UPDATE Marian Oprișan, după ce a fost huiduit la Congres: A fost o greșeală că numele lui Dragnea a fost aplaudat

Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE 17.00

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că a fost huiduit de organizaţiile Dolj, Olt şi Teleorman şi că e o greşeală că numele lui Liviu Dragnea a fost aplaudat în congresul PSD.

„PSD a fost jignit. Eu voi continua să spun ce gândesc, indiferent dacă le place sau nu unora”, a mai spus Oprişan.

El a declarat că avea un mesaj de unitate, de solidaritate şi că trebuie să continue lupta pentru a le face românilor o viaţă mai bună şi să îşi îndeplinească promisiunile faţă de cetăţeni. „Trebuie să continuăm să facem autostrăzi, să facem spitale, să mărim salarii, să mărim pensii”, a spus Oprişan.

„Partidul va rămâne unit indiferent de ce au făcut cele trei organizaţii astăzi. Este păcat, dar nu asta rezolvă problema. Ce ar fi însemnat ca şi eu şi alţi colegi de-ai mei să punem nişte organizaţii să-i fluiere pe cei cu care nu suntem de acord?”, a mai spus liderul PSD Vrancea.

Marian Oprişan a afirmat, răspunzând unei întrebări, că a fost o greşeală faptul că numele lui Liviu Dragnea a fost aplaudat în congres.

————————————————————————————————————————————-

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a fost huiduit la congresul PSD când dorea să ţină un discurs, el a urcat pe scenă, iar în momentul când a văzut că fluierăturile nu încetează, a renunţat să mai vorbească şi a revenit în sală.

Marian Oprişan a dorit să ţină un discurs la congresul PSD. În momentul când a fost anunţat că va vorbi sala a început să-l huiduie şi să-l fluiere.
Oprişan a urcat pe scenă, a venit la pupitru, i-a salutat pe cei prezenţi. În acel moment, huiduielile şi fluierăturile s-au intensificat, iar Oprişan a renunţat să mai vorbească şi a coborât de pe scenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *