Skip to content
Politică

UPDATE: Marin Anton revine cu amănunte /Liberalul, chemat la DNA pentru audieri

jurnalulgiurgiuvean.ro

UPDATE 11:20

La ieșirea din sediul DNA, deputatul liberal Marin Anton a menționat că a fost chemat pentru a i se înmâna o citație. Totodată, parlamentarul a dat amănunte despre scandalul în care a fost implicat, în urmă cu o săptămână și jumătate,  împreună cu senatorul PSD Niculae Bădălău.

„Mi-a dat juma’ de pumn în gură”, a explicat liberalul modul în care a decurs scandalul în care susține că a fost agresat de Bădălău în timpul unei nunți din Giurgiu, menționează DCNews.ro.

Marin Anton a depus o plângere împotriva senatorului PSD, în prezent polițiștii din Giurgiu anchetând acest caz.

Știrea inițială

Fostul deputat PNL Marin Anton a fost chemat în dimineața zilei de luni la sediul DNA.

Se pare că Marin Anton a fost chemat pentru un dosar mai vechi, potrivit postului de televiziune Antena 3.

Deputatul liberal a fost chemat să dea amănunte într-un dosar deschis în 2015 pe numele senatorului Lucian Iliescu, fost primar al municipiului Giurgiu, pentru abuz în serviciu, conflict de interese și instigare folosirea influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

În dosar este urmărit și Marin Anton, acuzat de folosirea influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, dar şi Cezar-Mircea Măgureanu, senator la data faptei, pentru trafic de influenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *