Skip to content
Showbiz

UPDATE. Meghan şi Harry anunţă naşterea celui de al doilea copil, o fetiţă. Reacţia Casei Regale

Twitter

UPDATE. Regina Elizabeth a II-a şi ceilalţi membri ai familiei regale britanice i-au felicitat, duminică seară, pe prinţul Harry şi pe soţia acestuia Meghan pentru naşterea fetiţei lor.

Regina, prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall şi ducele şi ducesa de Cambridge au fost informaţi şi sunt încântaţi de vestea naşterii fiicei ducelui şi ducesei de Sussex”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham. Un mesaj de felicitări a venit şi din partea premierului Boris Johnson, în social media: “Multe felicitări ducelui şi ducesei de Sussex pentru naşterea fiicei lor”.

Meghan, ducesă de Sussex, a dat naştere unui al doilea copil, o fetiţă, pe care ea şi prinţul Harry au botezat-o după regina Elisabeta a II-a şi prinţesa Diana, relatează duminică Reuters.

Cu mare bucurie prinţul Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, au întâmpinat venirea pe lume a fiicei lor, Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor” , a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al cuplului. Fetiţa s-a născut la Santa Barbara Cottage Hospital din California, vineri, la ora 11.40.

„Atât mama cât şi copilul sunt bine şi sănătoşi şi se instalează acasă. Ducele şi ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie„, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *