Skip to content
Politică

UPDATE Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA. Avocatul: „Domnul George Becali nu a solicitat personal…”

UPDATE 11:50
La ieșirea din sediul DNA, avocatul Înaltpreasfințitului Laurentiu Streza, a făcut o serie de precizări privind dosarul în care acesta este audiat.
„Corectura, grafica, textul a aparținut călugarului de la muntele Athos. Un călugăr îi cere Mitropolitului binecuvântarea, nu domnul Becali. Binecuvântarea s-a dat pentru scrierea lucrării, cartea nu era scrisă. Atunci când are o binecuvântare, domnul George Becali poate să o folosească așa cum dorește. Nu această lucrare face obiectul cercetării, sunt vreo 5-6 lucrări. Situația în care se află acum Înaltpreasfințitul este cea a unui cetățean care își face datoria față de organele statului, față de DNA. Domnul George Becali nu a solicitat personal, nu a cerut, nu a mulțumit personal”, a declarat avocatul Mitropolitului Laurențiu Streza.
————–
Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, este audiat, luni dimineață, la Direcția Națională Anticorupție.

Acesta trebuie să dea explicaţii în dosarul lucrărilor ştiinţifice scrise în penitenciare, după ce a a coordonat o carte scrisă de George Becali în spatele gratiilor, informează B1 TV

Acesta a venit însoţit de un avocat care a declarat că mitropolitul va fi audiat ca martor în dosar. „Este foarte important ca Înaltpreasfinţitul să dea declarații în calitate de martor și atât”, a spus acesta.

" "

Gigi Becali a beneficiat de eliberarea mai devreme cu 30 de zile din pușcărie în baza lucrării coordonate de Mitropolit.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *