Skip to content
Politică

UPDATE Moment istoric: Trump vine în România SURSE

nbcnews.com

UPDATE 17:26

Persistă misterul din jurul presupusei vizite pe care președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, ar urma să o facă în România.

Întrebată marți despre acest subiect, Mădălina Dobrovolschi (purtătorul de cuvânt al Președinției de la București) a răspuns: „Dacă îmi permiteți, în acest moment nu aș face nici un fel de comentariu în legătură cu acest subiect”.

———————–

Citiți în cele ce urmează despre ceva care, dacă se va confirma, va deveni un moment istoric: președintele SUA, Donald Trump, ar urma să facă o vizită în România.

Evenimentul, ce ar avea loc peste câteva săptămâni, ar putea fi unul foarte scurt, de maximum 24 de ore.

„Se lucrează la organizarea unei vizite a președintelui american Donald Trump, la sfârșitul lunii mai”, au afirmat pentru DCNews surse de la Washington, care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Președintele american ar putea veni în România după reuniunea NATO din Europa, care se va desfășura la sfârșitul lunii mai. Președintele Trump ar urma să să rostească un discurs în fața Camerelor reunite ale Parlamentului și să participe la un miting similar cu cel din 2002, când președintele George W. Bush a vizitat Bucureștiul înaintea invitării României în NATO.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *