UPDATE – Neil Lennon, prezentat oficial la Rapid

Neil Lennon
Sursa foto: Facebook - FC Rapid 1923

Tehnicianul nord-irlandez Neil Lennon a fost prezentat oficial, marţi, ca noul antrenor al echipei Rapid. El a spus că este fericit să preia gruparea giuleşteană şi a menţionat că a fost impresionat de evoluţiile lui Claudiu Petrila.

”Numele meu este Neil Lennon, sunt noul antrenor al echipei Rapid, lucru care mă face mândru şi fericit. Sper să avem succes. Este o provocare complet nouă şi abia aştept să mă întâlnesc cu jucătorii şi să aduc succes clubului.Îl ştiu pe Dan Petrescu, am jucat contra Clujului, dar eu sunt impresionat de club, de etică şi de ce doreşte. Ştiu de Rapid de mulţi ani, ştiu că Steaua a câştigat Cupa în 1986, ştiu jucătorii români, Hagi, Petrescu, Munteanu. Este minunat să văd România la Euro şi vreau să aduc Rapidul la locul pe care îl merită”, a declarat Lennon.

Tehnicianului i-a atras atenţia atacantul Claudiu Petrila, care a marcat un gol fantastic cu FCSB. ”Mi-a atras atenţia, îmi place foarte mult. Nu vreau să plece Rahamni, atacanţii buni sunt importanţi, a avut un sezon fantastic”

Am vrut să iau o pauză de la antrenorat. Aici sunt multe obstacole, dar vrem să aducem succes. Luăm lucrurile rând pe rând. Nu spun că vom câştiga vreun trofeu, ar fi o prostie, dar vrem să luptăm pentru el. Am avut o carieră lungă ca jucător şi 14 ani ca antrenor şi vreau să-mi aduc experienţa aici. Trebuie să fim disciplinaţi, să muncim, să fim sportivi 24 de ore şi poate nici asta nu va fi de ajuns. Rapid are multe talente.Stadionul este bun, e nou, vrem să devină o fortăreaţă, un loc intimidant pentru echipele adverse. Îmi plce acustica şi logistica stadionului. Acum depinde mine ca jucătorii să facă ceea ce vor. Voi vorbi cu toţi jucătorii, nu doar cu Săpunaru, el este un mare jucător, un lider, dar eu voi discuta cu toţi”, a adăugat Lennon.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: