Skip to content
Politică

UPDATE Noi reacții din partea lui Ponta și Ciutacu la adresa ”leprelor hrănite de Udrea”/ Victor Ciutacu atacă, Victor Ponta e de acord

După ce Victor Ciutacu a reacționat extrem de dur la adresa jurnaliștilor care au atacat-o pe Elena Udrea, deși aceasta ”i-a hrănit de la sânul ei generos”, premierul Victor Ponta a precizat că este ”total de acord cu Victor Ciutacu.”

Reamintim că jurnalistul RTV a transmis pe blogul sau personal, următorul mesaj tranșant:

”Au luat-o pe Nuți. Din oraș, cu mandat, să fie circul maxim. N-o să-i mai comentez, acum și aici, viața și opera infracțională. Am scris și am vorbit (încă o fac) pentru două vieți. Dar am un mesaj de transmis. Celor care au mâncat de la ea și acum salută victoria luptei împotriva corupției fluturând steagul dreptății supreme.

Băi, leprelor, ani de zile v-a hrănit de la sânul ei generos. Vi se părea că vă produceți salariile pupând-o apăsat în curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru și Niro cu mormanu’. Din corupție, de unde altundeva, că n-am auzit să fi inventat vreunul dintre ei iPhone-ul. Îi știați și trecutul, și prezentul. Vă băteați pe biletele ei de favoare. Dar ați băgat capetele între umeri. Trăiați din bani negri. Fiscul era doar o înșiruire de inițiale. Urâtă pâine ați mâncat, gândacilor.
Azi, femeia e-n belea. Au ridicat-o dorobanții de pe stradă. Iar voi participați la insurecția armată. Ați trecut de partea poporului, gunoaielor. Mai aveți să-i scuipați tabloul și să-i dați foc tezei de doctorat în Piața Universității. Măcar fiți demni. Sugeți-o din picioare. Rugați-i pe noii voștri stăpâni să se urce pe scaun.”

După ieșirea de la DNA a Elenei Udrea, Victor Ponta a precizat, cu privire la audirea șefei PMP,  următoarele: ”Singurul meu comentariu legat de ” Cazul Elena Udrea” – total de acord cu Ciutacu.”

După ce au existat numeroase reacții adverse la adresa mesajului transmis de Victor Ciutacu, pe care premierul Ponta și-a l-a insușit, premierul a venit cu o completare ironică:

”Update – am vazut ca cei care se simt vizati de Ciutacu incearca sa deturneze, ca de obicei , sensul afirmatiei – NU sunt de acord si NU folosesc NICIODATA in public sau pe Facebook limbajul trivial – cred doar ca sensul mesajului lui Victor Ciutacu este indreptatit ( sper ca cei care se simt vizati sa nu trimita niste asasini fanatici la redactie la Ciutacu sa-l impuste ca i-a jignit la deontologie)”, mai precizat Ponta pe pagina sa de Facebook.

Și Victor Ciutacu a oferit un update la mesajul său inițial.

”Daca patesc ceva si auziti inainte Allah Albar, sa stiti ca am fost evreu si v-am iubit”, a punctat Ciutacu pe Facebook, în completare la mesajul inițial.

ponta facebook 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *