Skip to content
Politică

UPDATE Nu sunt supraviețuitori/ O nouă tragedie aviatică

observator.ro

UPDATE 11:48

„Dupa cautari in zona prabusirii avionului, s-a constatat ca toate persoanele aflate la bord si-au pierdut viata”, a declarat un oficial local, potrivit Hotnews.ro

Avionul apartinea companiei Aseman Airlines si avea la bord 60 de pasageri, doi agenti de securitate, doi insotitori de zbor, un pilot si un copilot.

 —————————————–

O nouă tragedie aviatică: un avion de pasageri s-a prăbușit.

Mai exact, un avion iranian care făcea legătura între Teheran şi oraşul Yasuj din sud-vestul ţării s-a prăbuşit, cu puţin timp în urmă, a informat agenţia iraniană de ştiri Tasnim, potrivit Realitatea.net

Aeronava aparţinea companiei Iran Aseman Airlines şi a căzut într-o zonă montană din apropierea oraşului Semirom, scrie agenţia de ştiri Isna, citând purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgenţă, Mojtaba Khaledi.

„Toate serviciile de urgenţă sunt în alertă”, adaugă agenţiile de ştiri Isna şi Fars, citându-l pe Pirhossein Koolovand, şeful serviciului naţional de urgenţă. Televiziunea iraniană a anunţat, citând martori, că, înainte de accident, avionul a încercat să aterizeze de urgenţă într-o zonă agricolă şi se presupune că ar putea exista supravieţuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *