Skip to content
Politică

UPDATE Orban a dat bir cu fugiții ÎN DIRECT când presa l-a întrebat despre dezvăluirile PSnews (VIDEO)

radu-tudor.ro

UPDATE 17:49

În ciuda promisiunii lui Ionel Dancă, înregistrarea video a conferinței de presă încă lipsește de pe pagina de Facebook a PNL, la fel cum lipsește transcrierea sesiunii de întrebări și răspunsuri din comunicatul post-eveniment remis PSnews.ro.

————————————-

UPDATE 15:34

Vedeți AICI înregistrarea video a momentului, pe site-ul celor de la Antena 3.

————————

UPDATE 14:33

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat în urmă cu puțin timp că videoclipul fusese scos de pe pagina de Facebook al PNL din cauza calității sunetului și că el va fi urcat din nou „imediat”.

——————————

UPDATE 14:08

Partidul Național Liberal a ELIMINAT de pe propria pagină de Facebook înregistrarea video a conferinței de presă în care Ludovic Orban a fost întrebat despre locul de muncă și relația cu Said Ghanem.

——————–

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, a dat bir cu fugiții ÎN DIRECT când presa l-a întrebat despre dezvăluirile PSnews.

S-a întâmplat vineri după-amiază la sediul PNL din Modrogan, când – la finele unei conferințe de presă exclusiv pe subiecte de politică externă – fostul deputat a fost asaltat cu întrebări despre locul lui de muncă și mai ales despre legăturile cu omul de afaceri libiano-italian Said Ghanem.

Precizăm că redacția PSnews.ro nu a fost invitată în niciun fel la conferința de presă de vineri. Evenimentul nu a fost anunțat nici măcar pe site-ul oficial al PNL.

„Nu vă dau niciun răspuns la această întrebare. Este dreptul meu legal să am un venit. Nu cred că este necesar (să ofere precizări – n.r.). Subiectul acestei conferințe de presă este cu totul și cu totul altul”, a afirmat Orban.

Reporterii au insistat, întrebându-l pe liderul liberal și despre afaceristul Said Ghanem.

„Vă mulțumesc. V-am spus: subiectul conferinței de presă de astăzi este cu totul altul. Pe această temă nu vă dau răspunsuri astăzi. N-am nicio problemă: nici de legalitate, nici de moralitate pe această temă”, a replicat același Ludovic Orban.

Puteți urmări mai jos secvența, de la momentul 27:00 până la final:

https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/1833241980061164/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *