Skip to content
Politică

UPDATE Patronul Bamboo, audiat la Poliție: Posibil să fie cineva implicat în incendiu

miamidesignagenda.com

UPDATE 15:35

Giosue Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost audiat la Poliție după incendiul din club, precizând că există posibilitatea să fie cineva implicat.

„Posibil sa fie cineva implicat. Pana acum nu am putut sa facem nimic. Nici procurorii nu au putut sa intre. Cladirea se poate prabusi.

A pornit dintr-un spatiu care era inchis, nu functiona. A fost foarte ciudat cum a prins foc si cum s-a dezvoltat focul. S-a facut evacuare imediata.

99% din locatiile din Romania sunt pe avizare. Locatia e in proces de autorizare pentru ISU. Cu aprobare pana la 30 iunie 2017.

Niciodata nu a primit amenzi. O singura data s-a primit pentru ca era o canapea langa o usa de siguranta. Nu avem asigurare.

Sunt un om care are fata de dusmani?”, a spus Castellano în momentul în care a ieșit de la audieri.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti continuă luni audierile în cazul incendiului de la clubul Bamboo și este posibil să se prezinte în fața lor și patronul clubului.

Echipele ISU București-Ilfov au păstrat o autospecială de stingere la clubul Bamboo pentru a supraveghea eventualele focare de incendiu rămase nestinse, au anunțat luni oficiali ai instituției, transmite agerpres.ro. Conform acestora, este posibil ca în cursul zilei de luni incendiul de la Bamboo să fie declarat stins.

Incendiul de la clubul Bamboo din Capitală, care a izbucnit sâmbătă dimineață, nu a fost încă declarat lichidat de către pompieri. Clubul a ars în totalitate, clădirea fiind prăbușită în cea mai mare proporție.

Până în acest moment, nu au fost identificate persoane care și-ar fi pierdut viața în urma incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *