Skip to content
Politică

UPDATE Percheziții DNA la CJ Iași. Sunt vizate contractele de deszăpezire și asfaltare

fanatik.ro

UPDATE 09:15

Sediul Consiliului Județean Iași și al Direcției Județene de Drumuri au fost ținta procurorilor DNA veniți în descindere pentru a verifica diverse contracte de atribuire a unor lucrări de asfaltare și deszăpezire a drumurilor aflate în administrarea instituției.

Confdorm unor surse din cadrul CJ Iași, procurorii au solicitat contracte de deszăpezire din perioada 2016-2017, ultimul sezon rece fiind gestionat de actualul președinte al instituției, Maricel Popa, ales în funcție la mijlocul anului trecut.

„Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 15 locații, situate în județele Iași și Suceava, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale”, au precizat reprezentanții DNA.

Pe de alta parte, președintele CJ Iași susține că unele contracte de asfaltare încheiate de vechea conducere a Direcției Județene de Drumuri au fost reclamate deja la DNA de către reprezentanții instituției pe care o conduce, oferind drept exemplu lucrările efectuate pe tronsonul Gropnița-Movileni, informează News.ro.

În vizorul anchetatorilor intră și contractul de asfaltare a tronsonului de drum Iași-Țibănești. Maricel Popa este președintele filialei județene PSD Iași și a fost ales președinte CJ în luna iunie a anului trecut.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *