Skip to content
Politică

UPDATE Persistă suspansul pentru Dragnea: sentința a fost AMÂNATĂ

aktual24.ro

UPDATE 10:14

ICCJ a amânat în urmă cu puțin timp sentința din dosarul lui Liviu Dragnea.

Următorul termen a fost stabilit pentru data de 8 iunie, cu numai o zi înaintea pronunțării așteptate în dosarul Gala Bute, în care este judecată Elena Udrea. Tot pe 9 (nouă) iunie ar putea fi organizat mitingul pro-guvernamental al PSD.

———————–

Marți, 29 mai, este Ziua Z pentru președintele PSD, Liviu Dragnea: Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) ar putea da verdictul în dosarul Bombonica.

Este vorba despre sentința de fond din speța DGASPC Teleorman, în care este judecat Liviu Dragnea. Procurorii DNA au cerut 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru liderul PSD, iar în cazul fostei sale soţii au renunţat la acuzaţii, scrie Mediafax.

Liviu Dragnea nu este în România, urmând a afla sentinţa de la Berna, unde se află într-o vizită oficială, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

La ultimul termen, procurorii au cerut închisoare cu executare pentru toţi inculpaţii din dosar. În cazul lui Liviu Dragnea, DNA a solicitat până la 7 ani şi 6 luni de detenţie, dar şi anularea suspendării pedepsei din dosarul Referendumului.

În cazul Bombonicăi Prodana, magistrații DNA au renunţat la acuzaţii, întrucât ea a achitat prejudiciul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *