Skip to content
Politică

UPDATE Piedone, pus sub acuzare pentru conflict de interese

www.nineoclock.ro

UPDATE 13:34

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat ca a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese, el precizand ca a dat si o declaratie in fata procurorilor Parchetului instantei supreme.

„Am fost pus sub urmarire de domnii procurori, pentru conflict de interese. Am dat o declaratie si urmeaza domnii procurori si instanta sa se pronunte la sfarsit”, a spus Cristian Popescu Piedone, la iesirea de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ), unde a stat aproape trei ore, scrie hotnews.ro.

La Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie sunt audiati si copiii lui Cristian Popescu Piedone, Vlad si Ana.

———

Fostul primar al Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a ajuns joi la Parchetul General pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de conflict de interese.

Potrivit inspectorilor ANI, alte două societăţi care aparţin copiilor fostului primar Piedone au primit autorizaţii semnate de fostul edil.

În perioada 2013 – 2015, în calitate de primar, Piedone a semnat șase acorduri de funcționare și două autorizații de funcționare pentru „God Trust Enterprises SRL”, „Sport Team Kart SRL” și„Chocoland SRL”, ca urmare a cererilor formulate și semnate olograf de către copiii acestuia, asociați și administratori ai societăților comerciale, arată Agenția Națională de Integritate.

„Mai mult decât atât, începând cu anul 2013, S.C Sport Team Kart SRL, societate administrată de către fiul persoanei evaluate, a încheiat patru contracte cu Administrația Domeniului Public Sector 4, instituție subordonată Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafețe de 400 mp, însă în urma măsurătorilor efectuate a rezultat că aceasta ocupă suprafața de 2.234 mp”, precizează ANI într-un comunicat, citat de digi24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *