Skip to content
Politică

UPDATE PNL dă în clocot: Marian Munteanu deja şi-a anunţat retragerea. Predoiu, strâns cu uşa SURSE

UPDATE 17:31

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a confirmat, în urmă cu puţin timp, că omologul său Cătălin Predoiu a fost una dintre variantele luate în calcul pentru înlocuirea lui Marian Munteanu în calitate de candidat la Primăria Bucureştilor.

În acelaşi timp, Atanasiu a mai spus că, în cel mai probabil caz, PNL îşi va înscrie luni candidatul la Biroul Electoral Central (BEC).

———

Partidul Naţional Liberal (PNL) dă în clocot: Marian Munteanu deja şi-a anunţat retragerea din calitatea de candidat la Primăria Capitalei.

Din primele informaţii, reiese că anunţul a fost făcut în şedinţa de miercuri a conducerii PNL, potrivit unor surse citate de B1 TV.

În acelaşi timp, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a fost strâns cu uşa, în aceeaşi şedinţă, să candideze el în locul lui Munteanu pentru funcţia de primar general. Predoiu a fost somat ca, în caz contrar, să îşi dea demisia din funcţiile deţinute în PNL: atât din cea de prim-vicepreşedinte, cât şi din cea de preşedinte al organizaţiei Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *