PSnews

Recent

UPDATE Ponta, noi precizări despre implicarea în dosarul lui Dragnea de la DNA

vice.com

UPDATE 19:53

Fostul prim-ministru Victor Ponta a ținut să sublinieze în urmă cu puțin timp pentru PSnews.ro că nu a fost la DNA în calitate de denunțător împotriva lui Liviu Dragnea, ci de simplu martor în același dosar Teldrum în care președintele PSD a fost pus sub urmărire penală.

„Dacă sunt martor, cum aș putea să fiu denunțător? Dumneavoastră dacă sunteți mâine chemat ca martor într-un dosar, pot să spun că sunteți un turnător?” a punctat Ponta.

Solicitat să precizeze dacă este sau nu vorba despre același dosar în care DNA a anunțat urmărire penală (UP) pentru Dragnea, deputatul de Gorj a replicat: „Este exact același! Din 2014 – ce naiba mister e ăsta? Am fost la DNA ziua prin ușa din față și m-ați întrebat”.

Când i-am pus în vedere că presa a speculat deja că procurorul de caz Alexandra Lăncrănjan e posibil să fi folosit declarațiile lui Victor Ponta, Dan Șova, Sorin Grindeanu, Eugen Teodorovici etc. în dosarul Teldrum, deși ele ar fi fost date în alte spețe, fostul șef de Guvern a răspuns vehement: „Care presă? Hai să fim serioși – spune clar în ordonanță că toți am fost audiați ca martori! Înțelegi diferența față de denunțător?”

————————

Fostul prim-ministru Victor Ponta întreține misterul: l-a turnat sau nu pe președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, la Direcția Națională Anticorupție (DNA)?

Într-un status postat marți pe Facebook, ex-premierul reacționează la dezvăluirea făcută de către Luju.ro, potrivit căreia fostul șef de Guvern apare ca martor în dosarul Tel Drum în care Dragnea a fost pus sub urmărire penală.

DETALII AICI: Dragnea, dat în gât la DNA de Ponta, Grindeanu și doi PSD-iști cu greutate DOCUMENT

TOTUȘI, Ponta evită să spună cu subiect și predicat dacă declarațiile i-au fost luate în dosarul Teldrum sau dacă procuroarea Alexandra Lăncrănjan s-a folosit de ceea ce scrisese deputatul de Gorj în altă speță.

Iată ce a scris Victor Ponta pe Facebook:

„Gandirea de mafiot a @Cartelului de la Teldrum se duce si la “sustinatorii” lor din presa🤗!

1. Am fost chemati toti 5 ca martori / daca ne-am prezentat in urma citarii inseamna ca suntem “tradatori”
2. Am spus toti adevarul – sa minti sub juramant este o infractiune si nu vad cine isi asuma acest lucru
3. Ca martor nu poti sa invoci dreptul la tacere – asta poate face doar Dragnea ca suspect
4. Propagandistii “Cartelului” tot ne ataca pe cei care am fost chemati ca martori si am spus cinstit ce stim – nu era mai simplu sa spuneti daca Dragnea = Teldrum?
5. Acest linsaj mediatic pe bani multi nu poate sa ascunda nici milioanele din fonduri europene, nici Lacul Belina, nici casa din Brazilia ! Asa ca la ce foloseste aceasta minciuna organizata de Dragnea?
6. Cica nu stiu cand am fost audiati?!?! am intrat si am iesit prin fata si a dat toata presa asta / si cand am spus ca am fost toti audiati ca martori intr-un dosar din 2014 tipau toti ca apucatii ca nu e asa! Propaganda dauneaza grav gandirii
”.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi