Skip to content
Politică

UPDATE Ponta reacționează tranșant: Regret… /Se cere din nou retragerea titlului de doctor al lui Victor Ponta

UPDATE 14:12

Fostul premier, Victor Ponta, reacționează extrem de dur după ce Universitatea București a cerut pentru a treia oară ministerului Educației retragerea titlului de doctor.

„In anii ’50 comunistii veniti la conducerea Universitatii din Bucuresti dadeau afara oamenii pe criterii strict politice!

In 2011 cativa securisti au fost impusi de Basescu la conducerea Universitatii si de atunci fac acelasi lucru – decizii pe criterii strict politice ( de 4 ani se ocupa DOAR de teza mea inceputa in 1999 si finalizata in 2003, cu un subiect „Curtea Penala Internationala” pe care DOAR eu l-am tratat in acei ani, au facut o Comisie DOAR pt mine si cer retragerea unui titlu obtinut legal DOAR pt mine )!
Nu ma consoleaza faptul ca voi castiga iar in justitie ( asa cum am mai castigat deja pana acum)!
Regret ca Romania are in 2016 metode si mentalitati tipice anilor ’50 / ca institutii fundamentale sunt conduse de oameni „dirijati” de propriile lor slabiciuni si „schelete din dulap” / si regret ca numele Universitatii este murdarit tocmai de cei care ar trebui sa il apere / sunt bucuros ca Facultatea de Drept a refuzat sa fie implicata in aceasta rafuiala politica ! Si in anii ’50 si in 2016 ticalosia are si oameni care nu se lasa speriati!”, a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook.

Se cere din nou retragerea titlului de doctor al lui Victor Ponta.

Universitatea București este cea care cere Ministerului Educației retragerea titlului de doctor fostului premier, Victor Ponta.

Este a treia oară când Universitatea București trimite un dosar la ministerul Educației, în care arată că fostul premier Victor Ponta a plagiat, potrivit Digi 24 TV.

Astfel, Universitatea București cere ca ministrul Adrian Curaj să retragă titlul de doctor fostului prim-ministru, prin ordin de ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *