PSnews

Ediția de București

UPDATE Primăria lui Florea iar se lăfăie în lux: zeci de mii de euro pe iPhone-uri de ultimul răcnet

caleaeuropeana.ro

UPDATE 16:15

Contactat de PSnews.ro pentru un punct de vedere în legătură cu achizițiile exorbitante despre care puteți citi mai jos, primarul Daniel Florea a părut inițial deschis unei discuții, dar după ce a auzit despre ce este vorba, nu a știut cum să se eschiveze mai bine: „Vă rog eu frumos: despre lucrurile astea vorbiți cu departamentul de presă. Nu mă mai sunați pe mine, că nu știu eu toate lucrurile, ce scrie fiecare. Deci vă rog eu frumos: vorbiți cu departamentul de presă și vă dau toate informațiile”.

Noi am insistat: el, ca primar, nu știe ce achiziții face primăria? Daniel Florea, în schimb, a continuat să dea bir cu fugiții: „Nu vă supărați – eu sunt într-o ședință. Nu pot să stau la telefon cu dumneavoastră”.

————————————-

Primăria Sectorului 5, condusă de către PSD-istul Daniel Florea, iar se lăfăie în lux: sparge zeci de mii de euro pe telefoane iPhone de ultimul răcnet.

Instituția edilitară a achizitionat in decembrie 11 iPhone X, 12 iPhone 8, 4 Apple iPad Pro 12,9”, 6 bucati Notebook Probook 450 si un Samsung Galaxy S8, pentru care a platit in total circa 33.000 euro, potrivit datelor publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice și citate de Hotnews.

Doar pentru cele 11 iPhone X a platit 14.300 de euro, iar pentru cele 12 iPhone 8 – 9.300 euro. O achizitie de lux a facut si Compania Municipala Tehnologia Informatiei (proaspat infiintata de primarul general Gabriela Firea): un laptop Apple MacBook Pro 15 cu ecran Retina, la pretul de circa 11.700 lei.

Nu este prima dată când primăria lui Daniel Florea face cheltuieli exorbitante: vinerea trecută, redacția PSnews.ro v-a prezentat în exclusivitate felul în care PS5 plătește o chirie care se ridică la nu mai puțin de 88.000 de euro pe lună, în ciuda faptului că Sectorul 5 este cea mai săracă zonă din București.

DETALII AICI: Primăria S5 plătește o chirie astronomică: 88.000 euro/lună, 1 milion euro/an! DOCUMENT EXCLUSIV

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi