Skip to content
Politică

UPDATE Primarului i se cere socoteală / Gabriela Firea, gafă URIAȘĂ pe Facebook FOTO

www.click.ro

UPDATE 12:11

Un fotograf îi cere socoteală Gabrielei Firea după binecunoscuta poză cu tricolorul uman alcătuit duminică seară la protestul din Piața Victoriei.

Este vorba despre Octav Drăgan, care a scris pe Facebook luni, imediat după miezul nopții, că echipa care administrează contul de Facebook al primarului general i-ar fi furat respectiva imagine.

„ANUNȚ!!!! O adunătură de oameni din PSD și-au permis sa-mi fure fotografia cu tricolurul luminat si sa-i denatureze mesajul. Ce pot să fac? Firea și-a sters postarea ceva mai devreme. Sunt prea mulți!!!! HOȚILOR!!!!!!!!!” este mesajul lui Octav Drăgan.

————————

Actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut duminică seară o gafă uriașă, chiar pe pagina personală de Facebook.

Astfel, aceasta a preluat imaginea fotografului Octav Drăgan cu tricolorul uriaș format de cei peste 50.000 de oameni din Piața Victoriei, și a adăugat peste procentele obținute de partide la alegerile parlamentare din luna decembrie (PSD – 45,47% – pe culoarea roșie, PNL 20,04% – pe culoarea galbenă și USR – 8,87% – pe culoarea albastră).

-221777

Postarea cu pricina a fost ulterior ștearsă de Gabriela Firea, dar cu toate acestea gestul său nu a trecut neobservat și a fost aspru taxat de internauți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *