Skip to content
Politică

UPDATE/ Primele declarații/ Dan Voiculescu va fi ELIBERAT condiționat

observator.tv

UPDATE 17:31

Fostul senator Dan Voiculescu a oferit o primă reacție după decizia de eliberare condiționată luată, în cursul zilei de marți, de către Tribunalul București.

" "
" "

”Închideți ochii ca să pot să continui. Dacă ați închis ochii, am vrut, prin telepatie, să ne teleportăm la poartă la Rahova. Acum suntem la poartă la Rahova. Pot să vă spun că indiferent de vorbe, mie mi-au fost furați trei ani din viață. Acești trei ani nu mi mai dă nimeni, chiar dacă intră Băsescu la închisoare, chiar dacă va plăti toată lumea pentru abuzurile făcute, mie acești trei ani nu mi mai dă nimeni. Cât am stat în pușcărie, că a început să-mi placă acest cuvânt- pușcărie, am avut două sentimente deosebite, profunde, am avut multe, dar două au ieșit în evidență: primul era un sentiment de durere a pleoapelor, mă dureau foarte tare pleoapele. Motivul era faptul că stăteam foarte mult cu ochii închiși, cred că pe timp de ziuă stăteam mai mult de jumătate de zi cu ochii închiși. Vă propun să ne teleportăm la Băsescu în birou pentru cauze”, a declarat acesta, potrivit postului de televiziune Digi 24.

—————————-

Fostul senator Dan Voiculescu a repurtat marți o victorie DEFINITIVĂ: va fi ELIBERAT condiționat din închisoare.

Hotărârea a fost luată de către Tribunalul București, confirmând decizia inițială, a Judecătoriei Sectorului Sectorului 5, și respingând apelul cu care DNA atacase această sentință.

Motivele eliberării sunt starea de sănătate a fondatorului trustului Intact, buna conduită din spatele gratiilor, precum și cărțile scrise în închisoare, transmite Digi 24.

Amintim că Voiculescu a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova, după ce pe 8 august 2014 a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru spălare de bani în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). În urmă cu patru zile, fostul președinte al Partidului Conservator a fost internat la Spitalul Universitar, ca să fie operat de ocluzie intestinală.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *